Kā šobrīd ar veselību Arnim Mednim?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latviešu mūziķis Arnis Mednis pagājušajā nedēļā nosvinēja savu 55. dzimšanas dienu. Dziedātāja grupas biedrs Raimonds Macats izdevumam «Privātā Dzīve» (Pdz) stāsta, ka mūziķi viņu nav aizmirsuši.

Arņa Medņa grupas biedrs Raimonds sarunā ar «PDz» atklājis, ka mūziķi zina, kur viņš dzīvo, un atbrauc arī ciemos. Tāpat Arnis noteikti apzinoties, ka vajadzības gadījumā viņam tiktu sniegta arī palīdzība.

«Arnis cīnās, un viņam ir sapņi, kas saistīti ar mūziku,» stāsta Macats, piebilstot, ka savus nākotnes plānus viņš pirms laika nevienam nestāstot.

Macats nenoliedz, ka Mednis šobrīd no visiem ir nedaudz norobežojies un nav īpaši sabiedrisks, tomēr uzsver, ka Arnim, protams, varētu nebūt patīkami dzirdēt jautājumu, kas ir mainījies, ja nekā nav.

Neskatoties uz joprojām esošajām veselības problēmām, Arnis Mednis šobrīd cenšas dzīvot pilnvērtīgi. Reiz pie Raimonda viņš pats atbraucis ar automašīnu un arī tagad visu cenšas darīt pats.

Novēlam mūziķim Arnim Mednis ātru atveseļošanos!

Atgādinām, ka 2011.gadā Mednis pārcieta insultu. Slimība mainīja ne tikai viņa radošo, bet arī privāto dzīvi. Kad mūziķi izrakstīja no slimnīcas, viņam nebija māju (ģimenes māja Mārupē parādu dēļ bija jāpārdod). 2013.gadā Mednis izšķīrās no sievas Ivetas, ar kuru laulībā nodzīvoja 20 gadu. Veseļojoties rehabilitācijas centrā, viņš iepazinās ar sievieti, ar kuru kopā ir tagad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu