Izvēlētas 12 lieliskākās, skaistākās un atraktīvākās meitenes Latvijā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc daudziem ļoti grūtiem un vēl vairāk smieklīgiem pārbaudījumiem ar lielu lepnumu varam paziņot konkursa TV6 meitene uzvarētājas! Nākamajā gadā katra no meitenēm uzmirdzēs pie TV slavenību debesīm, uz vienu mēnesi kļūstot par TV6 seju, sirdi un garajām kājām.

Uzdevums nebija viegls, jo nemeklējām vienkārši daiļas būtnes. Mums bija svarīgi atrast meitenes, kurās mājo TV6 būtība – labs humors, dzīvesprieks, iekšēja un ārēja gudrība un skaistums, pašpārliecinātība, atraisītība, sportiskums un prieks par sevi, citiem un dzīvi apkārt! Protams, svarīga bija arī spēja atbrīvoties, pasniegt sevi un iejusties tēlā,» uzsver žūrijas pārstāve, MTG TV Latvia mārketinga direktore Jana Rubīna.

Skaļām ovācijām skanot, sveicam konkursa TV6 meitene uzvarētājas: Nikiju Spaliņu, Signi Turausku, Anastasiju Vāgneri, Kristīni Pavlovsku, Laini Vilku, Sintiju Biruli, Moniku Mariju Messingu, Kristu Klentaku, Sintiju Gobu, Elenu Kalicku, Kristīni Lāci, Simonu Andersoni.

Par konkursu TV6 meitene

Oktobra sākumā TV6 aicināja visas spilgtās un uz piedzīvojumu kārās sievietes pieteikties konkursam par iespēju būt to 12 sieviešu vidū, kas kļūs par TV6 mēneša meiteni un gozēsies televīzijas starmešos. Aicinājumam atsaucās vairāk nekā trīs simti dāmu (un jāatzīst – arī viens kungs). No visām pretendentēm 50 finālistes tika noteiktas, balsojot ziņu un izklaides portālā Skaties.lv. 16. novembrī notika fināla atlase, kurā meitenes bija gatavas uz daudz ko – dziedāt, skaitīt dzeju, sasmīdināt žūriju līdz asarām, izrādīt savas ēst gatavošanas prasmes, sportot, kā arī, protams, šarmēt ar savu daili.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu