Seksīgākās šī gada grūtnieces: Top 8

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Kopš seksīgā «Victoria's secret» modele Irina Šeika paziņoja par grūtniecību, radies jauns un visai pikants trends - «seksīgā grūtniece»! Apkopojām pēdējā laika seksīgākās topošās māmiņas...

 
Foto: Reuters/LETA

Aktrise Natālija Portmane (Natalie Portman)

Holivudas aktrises Natālijas Portmanes un viņas vīra Bendžamina Milpjē otrais bērns gaidāms šā gada rudenī. Pirmais dēls Alefs pasaulē nāca pirms pieciem gadiem.

Foto: Reuters/LETA
 
Foto: instagram.com/pink

Dziedātāja Pink

Popdīva Pink savos 37 gados par topošo māmiņu kļuvusi jau otro reizi. Pinka jau ir māmiņa meitai Vilovai. Bērniņa tēvs ir Pinkas vīrs Kerijs Hārts.

Surprise!

A photo posted by P!NK (@pink) on

 
Foto: Reuters/LETA

Dziedātāja, modele Ciara

Modele, dziedātāja un viņas vīrs futbolists Rasels Vilsons savu pirmdzimto sagaidīs jau visai drīz. Ciara jau reiz ir bijusi gaidībās, kad nēsāja zem sirds savu un repera Future dēlu.

Foto: Reuters/LETA
 
Foto: Reuters/LETA

Modele Irina Šeika (Irina Shayk)

Kad daiļā krievu modele Irina Šeika piedalījās Parīzē notikušajā apakšveļas zīmola «Victoria's Secret» skatē, viņa nāca klajā ir svarīgu paziņojumu. 30 gadus vecā brunete, kas jau kādu laiku iesaistīta romantiskās attiecībās ar Holivudas aktieri Bredliju Kūperu (Bradley Cooper), paziņojusi, ka ir stāvoklī!

Foto: AP/LETA
 
Foto: Reuters/LETA

Aktrise Amanda Seifrīda (Amanda Seyfried)

Blondā aktrise savu pirmdzimto gaida kopā ar savu izredzēto - Tomasu Sadoski. Priecīgās ziņas pāris saņēma nedēļu pēc bildinājuma. Pāris satiekas jau 6 mēnešus.

Voted and it feels so right #imwithher

A photo posted by Amanda Seyfried (@mingey) on

 
Foto: instagram.com/therealgerihalliwell

Dziedātāja Džerija Halivela-Hornera (Geri Horner)

Britu popgrupas «Spice Girls» dalībniece Džerija Halivela paziņojusi, ka esot otrā mazuļa gaidībās. Pirms gada viņa apprecējās ar Pirmās formulas (F-1) «Red Bull» komandas vadītāju Kristianu Horneru. Halivelai ir desmit gadus veca meita Blūbela Madonna no attiecībām ar scenāristu Sašu Gervasi.

Off to a JamesBond themed Christmas party- I'm going as curvy evil Pussy Galore ?

A photo posted by Geri Horner (@therealgerihalliwell) on

Hi!

A photo posted by Geri Horner (@therealgerihalliwell) on

 
Foto: AP/LETA

Aktrise Mariona Kotiljarda (Marion Cotillard)

Aktrise ir stāvoklī ar otro bērniņu, kura tēvs ir līgavainis Gijoms Kanē (Guillaume Canet). 2011.gada janvārī Mariona paziņoja, ka gaida abu pirmdzimto, un 19.maijā piedzima dēliņš Marsels.

I wish you all a very happy #hugday #nationalhugday #loveisallyouneed

A photo posted by @marioncotillard on

Foto: AP/LETA
 
Foto: Reuters/LETA

Aktrise Katrīna Hēgele (Katherine Heigl)

Teju katru mirkli 37 gadus vecā topošā māmiņa kopā ar vīru Džošu Keliju sagaidīs savu bērniņu. Pārim jau ir divi adoptēti bērni, un šis būs abu bioloģiskais bērns.

Foto: AP/LETA
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu