Tiesnesis noraida Pita lūgumu paturēt slepenībā šķiršanās prāvas dokumentus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Losandželosas Augstākās tiesas tiesnesis trešdien noraidījis aktiera Breda Pita lūgumu paturēt slepenībā tiesas dokumentus šķiršanās un aizbildniecības lietā. Pits un viņa sieva slavenā Holivudas aktrise Andželīna Džolija paziņoja par šķiršanos septembrī pēc vairāk nekā desmit gadu ilgas kopdzīves.

Džolija pieprasīja šķiršanos «nepārvaram atšķirību dēļ».

Pāra seši bērni pašreiz atrodas Džolijas aprūpē, bet Pitam ir tiesības viņus apmeklēt, kā to paredz vienošanās, kuru aktieri parakstījuši.

Pits lūgumu paturēt slepenībā tiesas dokumentus pamatoja ar vēlmi aizsargāt savus bērnus, bet Džolijas advokāti apgalvoja, ka aktieris šādi mēģina pasargāt pats sevi no sabiedrības vērtējuma.

Tiesnesis noraidīja lūgumu paturēt slepenības visus tiesas procesa materiālus, bet pieļāva iespēju atzīt par slepeniem atsevišķus dokumentus, ņemot vērā, ka visi Pita un Džolijas bērni ir nepilngadīgi.

Džolija pieprasījusi tiesā pilnu aizbildniecību pār bērniem, bet Pits vēlas panākt dalītu aizbildniecību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu