Top10: Gada populārākie virālie video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Video vietne «Youtube» ir tā vieta, kur meklējam izklaidi - smieklus un iespēju atslēgties no ikdienas. Protams, lauvas tiesa šajā izklaides grozā pieder mūzikai, taču arī dažādu komiķu šovi, asprātīgas reklāmas, TV šovu izdarības ir gana iecienītas. Šogad desmit populārākie «Youtube» virālie video kopā saģenerējuši 550 miljonus skatījumu, kopumā tie ir 25 miljoni stundu. Lūk, «Youtube» šā gada populārākie video.

 
Foto: Kadrs no video

10. Brāļi biedē māsu ar zombiju apokalipsi

Video, kurā divi brāļi pamatīgi izjoko mazo māsu - pārliecina, ka sākusies zombiju apokalipse, šogad skatīts 22,3 miljonus reižu. Jāpiebilst, ka abi bračkas zināja, ka māsai jādodas pie zobārsta izraut gudrības zobu, un vēl jo vairāk zināja, ka pēc narkozes viņa būs nedaudz apreibusi. Jaunekļi izvēlējās īsto brīdi.

 
Foto: Kadrs no video

9. Lidojums ar Keisiju Neistatu

Videoblogeris Keisijs Neistats (Casey Neistat) dokumentējis 14 stundas lidojumā no Dubajas uz Ņujorku dārgajā pirmās klases vietā. Biļetes cena - 21 000 dolāru. Šis luksusceļojums ar Neistatu izpelnījies 28 miljonus skatījumu.

 
Foto: Kadrs no video

8. Džons Olivers par Donaldu Trampu

Televīzijas sarunu šova «The Last Week Tonight» vadītājs komiķis Džons Olivers (John Oliver) šogad daudz kritizējis politiķus, taču viņa 21 minūti garais video viedoklis par Donaldu Trampu kļuvis par šā gada vienu no skatītākajiem video. 31 miljons skatījumu.

 
Foto: Kadrs no video

7. Čenings Teitums kā Bejonsē

Amerikāņu kinoaktieris Čenings Teitums (Channing Tatum) un viņa sieva - aktrise Dženna Devona (Jenna Dewan) šajā video sacenšas populārajā «Lip Sync Battle» šovā, proti, viņi atdarina kādu populāru popdziesmu. Čenings Teitums bija pārģērbies Bejonsē skatuves tērpā un izpildīja dziesmu «Who Run the World (Girls)». Un tas vēl nav viss. Priekšnesuma laikā uz skatuves iznāca pati Bejonsē.

Savukārt Dženna izpildīja deju no Teituma filmas «Magic Mike».

Video skatīts 37,3 miljonus reižu.

 
Foto: Kadrs no video

6. «Dude Perfect» video ar pudelēm

Kādā Šarlotes (ASV) skolas talantu šovā jauneklis vārdā Maiks Senatore ar lielmeistara pauzi visiem nodemonstrēja savu īpašo talantu - ūdens pudeles apmešanu tā, lai tā nokrīt uz galda virsmas vertikāli. Joks, protams, bet kopš šā video publicēšanas internets sajuka prātā, un tieši tas kļuva par jaunāko tīmekļa trendu, iegūstot nosaukumu «bottle flip».

Populārais «Youtube» kanāls «Dude Perfect» izveidoja savu video par šo tēmu, un tas šogad skatīts 44,5 miljonus reižu.

 
Foto: Kadrs no video

5. 12 gadus vecā ukuleles spēlmane Greisa Vandervāla

Video, kurā 12 gadus jaunā Greisa Vandervāla (Grace VanderWaal) uzstājas amerikāņu talantu šovā «America’s Got Talent», spēlējot ukuleli un dziedot, šogad skatīts 48 miljonus reižu.

Žūrija bija kājās un skatītāji sajūsmā.

 
Foto: Publicitātes foto

4. «Maiņa» ar Ronaldu

Video, kurā Madrides kluba «Real» futbolists Krištianu Ronaldu samainās lomām ar kādu jaunu futbolistu, sasniedzis 58,1 miljonu skatījumu.

 
Foto: Kadrs no video

3. Kas «lācītim vēderā»

Tēva un dēla tandēms mēģina izpētīt, «kas lācītim vēderā». Šajā video, kas skatīts 61,3 miljonus reižu, viņi mēģina preparēt klaburčūsku.

 
Foto: Kadrs no video

2. Kas notiek, ja pildspalvu sapāro ar ābolu

Ja repera Psy slavenā «Gangnam Style» deja jums likās muļķīga un primitīva, tad šis video, kas gaismas ātrumā šogad aplidojis sociālos tīklus, atklās jums jaunus apvāršņus cilvēces progresējošajā idiokrātijā. Video ar nosaukumu PPAP (Pen-Pineapple-Apple-Pen) Youtube šogad jau skatīts vairāk nekā 101 miljonu reižu.

Par šo video atbildīgs kāds tīģerādās tērpies japāņu ekscentriķis Kazuhiko Kosaka, kurš radījis dīdžeja Piko-Taro tēlu.

«Man ir pildspalva. Man ir ābols. Ābol-pildspalva!» - apmēram šādi deklamē 40 gadus vecais Kosaka.

 
Foto: Kadrs no video

1. Karaoke ar Adeli

Komiķis un sarunu šova vadītājs Džeimss Kordens (James Corden) ir kļuvis gana populārs, pateicoties savai rubrikai «Carpool Karaoke». Gada sākumā kopā ar Adeli viņš, braucot pa Londonas ielām, izpildīja gan Adeles hitus, gan Nikijas Mināžas un popgrupas «Spice Girls» populārākos grāvējus, sajūsminot ne vienu vien skatītāju.

Vairāk nekā 140 miljoni skatījumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu