Obamas atvadu ballē Solanža, Vonders, Makartnijs u.c.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

ASV prezidents Baraks Obama piektdien - divas nedēļas pirms Donalda Trampa inaugurācijas - Baltajā namā rīkoja atvadu balli, kuru apmeklēja daudzas slavenības un Obamas lielākie ziedotāji. Pasākumā kopā ar dzīvā hiphopa grupu «The Roots» uzstājās dziedātāja Solanža.

Obamas atvadu pasākums plānots kā tuvu draugu un lielāko ziedotāju sanākšana.

Pasākumu apmeklēja teju visi tie mūziķi, kuri atteicās uzstāties Donalda Trampa inaugurācijas pasākumā - Pols Makartnijs, Brūss Springstīns. Ašers, Džons Ledžends, Stīvijs Vonders, Chance The Rapper u.c.

Pēc pasākuma Obama dosies uz Čikāgu, kur sāka savu politisko karjeru, lai 10. janvārī uzstātos ar atvadu runu.

Trampam tiešām ir grūtības atrast mūziķus, kas vēlētos uzstāties viņa inaugurācijā. Pagaidām publiski zināms, ka savu piekrišanu ir devusi vien mūzikas šova «American Idol» fināliste Džekija Ivanko un Mormoņu tabernākula koris no Soltleiksitijas. Tomēr vismaz viens no kora 360 dalībniekiem paziņojis, ka izstāsies no kora, jo nespēj dziedāt Trampam par godu.

Lai gan Trampa komanda nav paziņojusi, kurus mūziķus ir aicinājusi uzstāties inaugurācijā, neoficiāli izskanējis, ka daudzas no pasaules zvaigznēm ir atteikušās.

«Grammy» balvas ieguvējs Džons Ledžends decembrī atzina, ka «nemaz nav pārsteigts», ka Trampam neizdodas piesaistīt māksliniekus savai inaugurācijas ceremonijai, jo «radoši cilvēki ir tendēti noraidīt neiecietību un naidu».

Tomēr tiek izteikti pieņēmumi, ka inaugurācijā varētu piedalīties reperis Kanje Vests, kurš decembrī tikās ar Trampu viņa dzīvesvietā Ņujorkas debesskrāpī «Trump Tower».

Obamas pirmajā inaugurācijā uzstājās Areta Frenklina, bet Bejonsē dziedāja otrās inaugurācijas ceremonijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu