Laivlija saņem labākās dramatiskās aktrises «People’s Choice» balvu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien «People's Choice» ceremonijā dramatiskās aktrises balvu saņēma 29 gadus vecā daiļava Bleika Laivlija (Blake Lively), kura karjeru sāka televīzijas seriālā «Gossip Girl».

Aktrise balvu saņēma par lomu Vudija Alena filmā «Café Society» un dramatiskajā izdzīvošanas stāstā «Seklie ūdeņi» («The Shallows»)

Arī konkurence bija nopietna - Eimija Adamsa (Amy Adams), Emīlija Blanta (Emily Blunt), Džūlija Robertsa (Julia Roberts) un, jā, Merila Strīpa (Meryl Streep)!

Pateicības runā Laivlija uzsvēra, ka uzvarējušas ir sievietes kopumā.

Foto: REUTERS/Scanpix

«Mana māte man vienmēr teica, lai neļauju nevienam teikt, ka es kaut ko nespēju,» viņa teica. «Paldies, ka balsojāt par meiteņu spēku!»

Viņa pateicās arī savam vīram - aktierim Raienam Reinoldsam (Ryan Reynolds). Kad zālē atskanēja dāmu sajūsmas spiedzieni, viņa pajokoja: «Jums viņu nedabūt - viņš ir mans.»

Savukārt vīriešu kategorijā līdzīgu balvu saņēma Toms Henkss.

Pazīstamā komiķe, aktrise un televīzijas šovu vadītāja Elena Dedženeresa (Ellen DeGeneres) tika atzīta par vakara spožāko zvaigzni, jo nopelnīja rekordlielo 20. balvu savā karjerā.

Starp citiem vakara lielajiem uzvarētājiem jāmin kantri zvaigzne Bleiks Šeltons (Blake Shelton), kurš saņēma Iemīļotākā vīriešu kārtas kantri izpildītāja un Iemīļotākā albuma balvu, un aktieris Džonijs Deps (Johnny Depp), kurš tika pasludināts par Iemīļotāko kino ikonu.

«People's Choice» ir vienīgā lielā Holivudas balvu pasniegšana, kurā uzvarētājus izvēlas ar fanu balsojuma palīdzību. Izvirzot nominācijas, tiek ņemti vērā dažādi reitingi, filmu kases ieņēmumi, ierakstu pārdošanas apjoms, aktivitāte sociālajos tīklos un interneta balsojums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu