Taisons iesaistās Krisa Brauna un Soulja Boy konfliktā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Reperu tikšanās boksa ringā nav nekas jauns! Arī pašmāju mūzikā nu jau leģendāras ir Ozola un Gacho cīņas. Šobrīd pasaules medijus ieinteresējusi ziņa, ka ringā savas attiecības grasās kārtot amerikāņu dziedātājs Kriss Brauns un reperis Soulja Boy.

Konflikts izveidojies pēc tam, kad Soulja Boy tviterī paziņoja, ka Brauns esot viņam piezvanījis un draudējis izrēķināties, jo reperis bija pievienojis «like» kādai fotogrāfijai, ko publicējusi Krisa bijusī draudzene Karučī Trena (Karrueche Tran).

Baby

A photo posted by karrueche (@karrueche) on

Brauns reperi izaicinājis uz cīņu, un viņš izaicinājumu pieņēmis, jo lūdzis palīdzību boksa leģendai Floidam Meivezeram (Floyd Mayweather).

Tikmēr Brauns nolēmis lūgt palīdzību citai leģendai - Maikam Taisonam (Mike Tyson).

Nule publicēts Maika Taisona ierepots video «If You Show Up» («Ja tu uzradīsies») ar daiļām meičām, kurā viņš apgalvo, ka Soulja Boy nav nekādu izredžu.

Vienā kadrā kāda sieviete vīrietim, kas atveido reperi, iekrauj pa seju. Klipa noslēguma uz īsu brīdi redzams arī pats Taisons.

Plānots, ka boksa mačs notiks martā.






KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu