Stjuarte atceras kādas muļķības tviterī Tramps par viņu rakstījis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vampīrsāgas «Krēsla» («Twilight») aktrise Kristena Stjuarte par vājprātu nodēvējusi jaunā ASV prezidenta Donalda Trampa komentārus sociālās saziņas vietnē «Twitter», ko viņš pirms dažiem gadiem pauda par aktrises un viņas tā brīža drauga un ekrāna partnera Roberta Patinsona attiecībām.

26 gadus vecā aktrise, kas nedēļas nogalē piedalās filmu festivālā «Sundance Film Festival» pirmo reizi komentēja Trampa izteikumus par viņas attiecībām 2012. gadā, kad Tramps bija raidsabiedrības NBC šova «The Celebrity Apprentice» vadītājs.

«Pirms dažiem gadiem viņš uz mani dusmojās, pirms dažiem gadiem viņš bija patiešām apsēsts ar mani, kas ir sasodīts vājprāts,» viņa teica izklaides žurnālam «Variety».

2012. gada oktobrī un novembrī Tramps veltīja aktrisei vairākus ierakstus «Twitter» pēc tam, kad izplatījās informācija, ka Stjuarte savu draugu ir krāpusi ar filmas «Sniegbaltīte un mednieks» («Snow White And The Huntsman») režisoru Rūpertu Sandersu.

«Robertam Patinsonam nevajadzētu ņemt Kristenu Stjuarti atpakaļ,» 2012. gada 17. oktobrī «Twitter» savu viedokli pauda Tramps, piebilstot, ka «viņa viņu krāpa kā suni un darīs to atkal - jūs redzēsiet. Viņš var atrast labāku!»

Nākamajā dienā Tramps turpināja paust savu viedokli par tā brīža Holivudas zvaigžņu pāra attiecībām, rakstot, ka ir «100% pārliecināts», ka Stjuarte krāps savu draugu atkal, un retoriski jautāja, «vai es jebkad esmu kļūdījies?»

22. oktobrī Tramps paziņoja, ka «visi zina, ka man ir taisnība, ka Robertam Patinsonam ir jāpamet Kristenu Stjuarti». «Pēc pāris gadiem viņš man būs pateicīgs. Esi gudrs, Robert,» rakstīja Tramps.

Tomēr pāris attiecības turpināja līdz 2013. gada maijam. Tā gada aprīlī Tramps pēdējo reizi savos ierakstos «Twitter» minēja Stjuarti, apsveicot aktrisi dzimšanas dienā.

«Tobrīd viņš bija tikai kaut kāda realitātes šovu zvaigzne. Man nebija nekādas atsauces bāzes. Tas nebija nekas sevišķs,»

piektdien teica aktrise, atminoties Trampa ierakstus.

«Sundance Film Festival» Stjuarte piedalās ar savu debijas filmu režijā «Come Swim».

Pēc šķiršanās no Patinsona Stjuarte ir veidojusi attiecības ar vairākām sievietēm, kādā intervijā atzīstot, ka attiecības ar Patinsonu laika gaitā kļuva par «reklāmas produktu» un bija viņai pretīgas.

Lai gan Tramps kritizēja Stjuarti par neuzticību savai otrai pusei, viņš pats ir atzinis, ka ir krāpis savu partneri. 1992. gadā viņš pameta savu pirmo sievu Ivanu Trampu, lai sāktu attiecības ar Marlu Meiplsu, ar kuru vēlāk arī apprecējās. Attiecības ar Meiplsu viņš uzsāka, kad vēl bija precējies ar Ivanu Trampu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu