Gāga uz «Grammy» sarkanā paklāja eksponē krūtis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Popmūzikas hameleons Lēdija Gāga (Lady Gaga), kas allaž centusies šokēt ar kādiem savdabīgiem tērpiem (atceraties, kā viņa 2011. gadā «Grammy» tika iznesta milzīgā olā?), arī svētdien Losandželosā notikušajā «Grammy» ceremonijā likusi paparaci fotoobjektīvus pagriezt savā virzienā. Tiesa, šoreiz tas nebija nekas šokējošs, bet vienkārši seksīgs.

30 gadus vecā Gāga uz sarkanā paklāja devās kopā ar grupu «Metallica» un nopietno vīru vidū izcēlās ar savu pikanto tērpu.

Lēdija Gāga un Metallica
Lēdija Gāga un Metallica Foto: Reuters/ScanPix

Hita «The Born This Way» zvaigzne bija izvēlējusies tādu ādas jaku, kuras apakšdaļa bija tik askētiska, ka visu uzmanībai atsedza sievietes krūšu apakšējo daļu.

Lēdija Gāga un K. Hamets (Metallica)
Lēdija Gāga un K. Hamets (Metallica) Foto: Reuters/ScanPix

Iespējams, viens no iemesliem šāda tērpa izvēlei bija vēlme eksponēt jauno tetovējumu - milzīgas kodes zīmējumu uz muguras.

The Moth & Metallica ?------->??#ink #tattoo #MothIntoFlame #MetalliGa #metal #grammys @metallica

A photo posted by xoxo, Joanne (@ladygaga) on

2017 Grammy's

A photo posted by xoxo, Joanne (@ladygaga) on

Diemžēl Gāgas un «Metallica» kopdziesma «Moth Into Flame» ceremonijā tehnisku iemeslu dēļ neizskanēja tā kā iecerēts. Grupas solistam Džeimsam Hetfīldam (James Hetfield) vienkārši nestrādāja mikrofons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu