Johansone uzskata, ka cilvēkam nav dabiski būt monogāmam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @playboy

Amerikāņu aktrise Skārleta Johansone (Scarlett Johansson) intervijā žurnālam «Playboy» izteikusies, ka cilvēkam būt monogāmam* nav dabiski. Atgādinām, ka aktrise šogad šķīrusi laulību ar franču žurnālistu Romēnu Doriaku (Romain Dauriac).

«Domāju, ka laulības ideja ir ļoti romantiska, tas ir brīnišķīgs koncepts, un dabā tas var būt kas ļoti skaists,» viņa saka «Playboy» marta/aprīļa numura intervijā, kas acīmredzami notikusi pirms šķiršanās. «Es domāju, ka cilvēkam nav dabiski būt monogāmam. Iespējams, daudzi mani par šādu viedokli nopels, taču tas ir darbs. Tas ir nopietns darbs.»

«Un fakts, ka tas daudziem - visiem cilvēkiem prasa tādu piepūli, pierāda to, ka tas nav dabiski,» secina 32 gadus vecā aktrise. «Man ir liela pietāte pret vienlaulību, un es pati esmu tajā piedalījusies, taču tas noteikti ir pretēji cilvēki instinktiem.»

«Būt precētam ir kas pilnīgi citāds, nekā būt neprecētam, un visi, kas apgalvo pretējo, melo,» viņa piebilst. «Tas daudz ko izmaina. Man ir draugi, kuri bija kopā desmit gadus, taču, kad beidzot viņi nolēma apprecēties, viņi atzina, ka daudz kas mainījās. Tā tas ir.»

Atgādinām, ka Johansone un Doriaks apprecējās pirms diviem gadiem. Abu savienībā aug arī divus gadus veca meitiņa Rouza Dorotija. Skārleta un Romēns slepenā ceremonijā salaulājās 2014. gada 1. oktobrī Filipsburgā, Montanas štatā. Kāzas tika svinētas mēnesi pēc Johansones un Doriaka meitas nākšanas pasaulē. Johansone iepriekš bija precējusies ar Holivudas aktieri Raienu Reinoldsu (Ryan Reynolds), taču laulība izjuka 2010. gada decembrī

* (No sgr. μόνος mónos - «viens» + γάμος, gamos - «laulība».) Vienlaulība. Kopdzīves modelis, kur ģimeni veido pāris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu