Linda Leen ieklausās kritikā un maina savu tēlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @LTV_Supernova

Dziedātāja Linda Lezdiņa (agrāk Feldberga), kura plašāk pazīstama ar skatuves vārdu Linda Leen, LTV konkursā «Supernova» pirms divām nedēļām sociālajos tīklos izraisīja ne tik daudz diskusijas par viņas dziesmu, cik par izskatu. Daudziem likās, ka 37 gadus vecā dziedātāja ir mazliet pārspīlējusi ar grimu, solārija apmeklējumu, un tika kritizēts arī viņas skatuves tērps.

Šonedēļ Linda fanus pārsteigusi ar jaunām izmaiņām savā vizuālajā tēlā, publicējot savā «Facebook» lapā attēlu ar ar žurnālisti Leldi Lietavieti.

Šajā foto viņa izskatās pavisam citādi. Vai jaunais tēls šo svētdien tiks eksponēts arī «Supernovā»? Gaidīsim.

Foto: @LTV_Supernova

Atgādinām, ka gada sākumā klajā nācis veselus četrus gadus tapušais Lindas Lezdiņas (agrāk Feldbergas), kura plašāk pazīstama ar skatuves vārdu Linda Leen, jaunais autordziesmu albums «Digital Church» («Digitālā baznīca»).

«Supernovas 2017» pusfinālā piedalīsies Lauris Valters ar dziesmu «Magic Years», Linda Leen ar «Who Is In Charge», grupa «Franco Franco» ar «Up», Miks Dukurs ar dziesmu «Spiritual Priest», grupa «My Radiant You» ar dziesmu «All I Know», grupa «Triana Park» ar «Line», mūziķis The Ludvig ar «I’m in Love with You» un Santa Daņeļeviča ar dziesmu «Your Breath».

Konkursa «Supernova 2017» uzvarētājam būs iespēja pārstāvēt Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā «Eirovīzija», kas šogad notiks Kijevā, Ukrainā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu