Porziņģa vecmāmiņa domā, ka mazdēls meklēs latviešu līgavu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Pirms dažām dienām intervijā laikrakstam «Latvijas Avīze», Alsungas pievārtē dzīvojošā Antonija Trumsiņa - basketbolista Kristapa Porziņģa vecmamma atklājusi savu pārliecību, ka Kristaps pēc karjeras beigām atgriezīšoties dzimtenē: «Kas ir pieķēries Latvijai, tam ir grūti no viņas šķirties.»

80 gadus vecajai, bet enerģijas pilnajai vecmammai Kristaps esot solījies meklēt tikai latviešu līgavu, nevis kādu amerikānieti, vēstīts laikrakstā.

m.la.lv

Vaicāta par to, vai lielā NBA nauda jauno sportistu nesabojās, kurzemniece esot pārliecināta, ka nē: «Mēs vienmēr esam kārtīgi strādājuši, viegli nekas nav nācis, un arī Kristapam ir tāpat. Puika jau no mazām dienām visu savu dzīvi veltījis basketbolam. Kad viņš bija pavisam maziņš, pie durvīm bija piestiprināts grozs, un viņš jau meta bumbu iekšā.»

Jau ziņots, ka pirms pāris dienām ar vienu nieka komentāru «Instagram» pie formīgās Abigeilas Retčfordas (Abigail Ratchford) foto, Kristaps sacēla pamatīgu ažiotāžu un latviešu dāmu bažas, ka staltais jauneklis līgavu varētu meklēt Amerikā.

Spicy ; ) ??? image by SplashNews ?

A post shared by A b i g a i l (@abigailratchford) on

Kristaps ar savu algu noteikti varētu atļauties nopirkt vecmammai kādu greznāku mitekli par nelielo Alsungas mājiņu, bet Antonija nekur nevēlas pārvākties. «Es šeit ļoti labi jūtos.» Viņa atzīst, ka ir ļoti grūti kaut ko pieņemt no bērniem. «Labāk es viņiem kaut ko iedodu nekā saņemu. Bet es zinu – ja būs vajadzīgs, bērni man palīdzēs.»

Antonijas pensija ir ap 260 eiro. «Laukos ar to pilnīgi pietiek. Paši varam izaudzēt kādu tomātu, kartupeli.»Viņa pati audzē arī ārstniecības augus, bet aptiekā cenšas pārāk bieži neiegriezties. «Mūžs tik ātri paskrējis, ka nemaz nevar manīt, ka man to gadu tik daudz,» smejas Antonija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu