Šādi izskatās pārītis, kas vainojams pie Oskaru ceremonijas «kļūmītes»

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kopš svētdien Losandželosā notikušās «Oskara» ceremonijas nerimst kaislības ap «gadsimta kļūmi» Holivudā, kad kategorijas «labākā filma» pasniegšanas laikā tika sajauktas aploksnes. Ir arī zināmi tie divi cilvēki, kas tieši ir atbildīgi par šo misēkli. Par viņu drošību pēdējās dienās rūpējas pat apsardze...

Par balvu uzvarētāju paziņošanu atbild auditoru firma «PricewaterhouseCoopers» («PwC») un konkrēti - divi aplokšņu sargi Braiens Kalinans (Brian Cullinan) un Marta Ruisa (Martha Ruiz). Jau zināms, ka viņi vairs nekad netiks ielaisti «Oskara» ceremonijā, taču no firmas atlaisti netiks.

«PricewaterhouseCoopers» arī atklāj, ka pēc tam, kad abu identitāte publiski tika noskaidrota, internetā tika ievietotas viņu adreses un cita personiskā informācija. Tieši tāpēc abiem norīkota apsardze.

Foto: Reuters/ScanPix

«Mēs dziļi nožēlojam kļūdas, kas tika pieļautas kategorijas «labākā filma» pasniegšanas laikā «Oskara» ceremonijā,» nākamajā dienā pēc atgadījuma paziņoja Kinoakadēmija. «Mēs atvainojamies visiem «La la Land» un «Moonlight» aktieriem un komandai, kuru piedzīvoto pamatīgi ietekmēja šī kļūda. Mēs apsveicam milzīgo labvēlību, ko viņi izrādīja šajos apstākļos. Mēs atvainojamies visiem iesaistītajiem - balvas pasniedzējiem Vorenam Bītijam un Fejai Danavejai, filmu veidotājiem un mūsu faniem, kas skatījās visā pasaulē,» teikts Kinoakadēmijas paziņojumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu