Holivudas kino seksa stāsti: sekss ar Longoriju, Patinsona sviedri, Statema pēcpuse

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš/AP/AFP

Redzot jūsu lielo interesi par Holivudas aizkulisēm, piedāvājam raksta otro daļu, kur turpinām par to pašu - kā ar uzbudinājumu tiek galā Holivudas zvaigznes! Un kādus starpgadījumus viņi darbā piedzīvojuši?

 
Foto: ekrānšāviņš

Seksīgā Longorija liek partnerim paņemt mirkli atelpas...

Seksīgo Evu Longoriju mēs Latvijā visspilgtāk atceramies no seriāla «Bīstamās mājsaimnieces», kur viņa tēloja karstasinīgu dāmīti. Kādā epizodē varone Gabriela ir noskatījusi sev nākamo vīrieškārtas upuri - dārznieku Džonu, ko atveido aktieris Džesijs Meltkalfs. Tad nu stāsts arī ir par aktiera pikanto pieredzi kopā ar Evu. «Tā bija mīlas aina, pēc kuras man vajadzēja paņemt pārtraukumu, tik ļoti uzvilcies es jutos...» atklāts ir aktieris.

Foto: ekrānšāviņš
Foto: ekrānšāviņš
 
Foto: ekrānšāviņš

Mirklis, kad Džeisons Statems visai pasaulei parādīja pliku pēcpusi

Džeisons nav pirmo reizi spēlējis kādā seksa ainā filmā, bet parasti tas norisinās guļamistabā vai vismaz kādā kaut cik pieklājīgā vietā. Taču filmā «Adrenalīns 2» tika iegūta jauna pieredze, tiesa, aktieris kautrējās. «Man bija jānodarbojas it kā ar agresīvu seksu, kas nav vienkārši. Īpaši, ja tas jādara publiskā vietā, kur visi redz tavu balto pakaļu,» atceras aktieris.

Foto: ekrānšāviņš

 
Foto: Publicitātes foto

Portmane par ilgu nesasniedz oragsmu

Kad tikusi filmēta filma «No Strings Attached», kurā Aštons Kačers un Natālija Portmane tēlo draugus, kurus vieno it kā tikai sekss, noticis kāds starpgadījums. Kādā no seksa ainām, kur Natālija un Aštons it kā mīlējušies, viņi paralēli runājuši par brīvdienu plāniem. Saruna ieilgusi, līdz režisors skaļi bļāvis: «Par ilgu! Par ilgu, Natālijai jāsasniedz orgasms ātrāk»,» Huffington Post atklāj aktieris.

Foto: Publicitātes foto
 

Roberts Patinsons un Džuliana Mūra - auto līdz sviedriem...

«Krēslas» zvaigzne Roberts Patinsons beidzot ir pieaudzis, jo izgājis īstas ugunskristības seksa ainās. Kinolentē «Map to the Stars» Robertam nācās turēt līdzi talantīgajai aktrisei Džulianai Mūrai. «Tolaik Toronto bija tik karsti... Un Džuliana ir no tiem cilvēkiem, kas nesvīst nekad,» Patinsons atklāj «Heat» žurnālā. «Turpretī es svīdu kā cūka... Centos ar roku notraust sviedrus, bet tie turpināja pilēt viņai uz muguras. Tas bija traki...»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu