Kristena Stjuarte uz sarkanā paklāja debitē ar zēngalviņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Otrdien Losandželosā drāmas «Personal Shopper» pirmizrādē amerikāņu aktrise Kristena Stjuarta (Kristen Stewart) daudzus klātesošos pārsteidza ar jaunu matu sakārtojumu. Viņas slavenos tumšos, garos matus nomainījusi balināta zēngalviņa.

26 gadus vecā vampīru sāgas «Twilight» («Krēsla») aktrise, kuru saista romantiskas attiecības ar modeli Stellu Maksvelu (Stella Maxwell), filmas pirmizrādē uz sarkanā paklāja izgāja viena.

Atgādinām, ka minētā filma 2016. gada pavasarī Kannu kinofestivālā tika izsvilpta. Franču režisora Olivjē Asajas (Olivier Assayas) kinolentē Stjuarte spēlē stilisti, kura cenšas sarunāties ar sava mirušā brāļa garu.»

Kristena Stjuarte
Kristena Stjuarte Foto: Reuters/ScanPix

Kādā intervijā režisors reiz atzina, ka filma bijusi liels izaicinājums, taču viņš ticējis Stjuartes meistarībai. «Es nekad nebūtu sarakstījis tādu Morīnas lomu, ja nebūtu ar Kristenu pirms tam strādājis filmā «Clouds of Sils Maria». Tolaik es uzskatīju, ka tas viņai būtu par traku,» uzsver režisors. «Es gribēju izveidot varoni, kas cenšas tikt galā ar savu darbu, kamēr viņa ir iesaistīta daudz svarīgākos notikumos.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu