Kotijāra pārbiedē fanus ar uzpumpētām lūpām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Daiļā franču aktrise Mariona Kotijāra šonedēļ pamatīgi pārsteigusi, varētu pat teikt - pārbiedējusi savus «Instagram» sekotājus, publicējot vairākus selfijus, kurā redzama ar nedabīgi lielām lūpām. Ja domājat, ka 41 gadu vecā aktrise tiešām nolēmusi ķerties pie plastiskās ķirurģijas, tad varam jūs nomierināt.

Aktrise, kura šobrīd gaida savu otro bērnu, publicējusi vairākas bildes no pagājušā gada, kad filmējās lentē «Rock ‘N Roll». Bildēs redzamā Kotijāra ir filmas varone, un uzpumpētās lūpas nav īstas. Filma jau iznākusi uz ekrāniem Francijā.

...Rock'n'roll #rocknrolllefilm @guillaumecanetofficiel ???

A post shared by @marioncotillard on

...or not to be...

A post shared by @marioncotillard on

Daudzi dzeltenie mediji jau uzķēruši šo ziņu un sākuši Kotijāru salīdzināt ar Andželīnu Džoliju. Atgādinām, ka pagājušogad izcēlās vesels skandāls par to, ka Kotijāra filmējās kopā ar Džolijas vīru Bredu Pitu filmā «Allied», un bulvārprese baumoja, ka abus saista romantiskas attiecības. Kotijāra to noliedza un atgādināja, ka ir stāvoklī no sava partnera Gijoma Kanē (Guillaume Canet).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu