Kur neesi kāju vēl spēris jeb kā izskatās slavenību krodziņos un restorānos!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram, TVNET

Holivuda ne vien mirdz un taisa skandālus, bet arī savā dzīvē ārpus kadra patīkami pārsteidz! Apkopojām dažas no slavenībām, kuras veiksmīgi vada arī citus biznesus, tostarp balstītus ne tikai uz kvalitatīvu atpūtu, bet arī ģimeniskām vērtībām un pat labdarību!

 
Foto: Instagram, TVNET

Mūziķa Džona Bon Džovi labdarības ēstuves Ņūdžersijā

Ņūdžersijā atrodas divas ēstuves, kurās pusdienas maksā tik, cik vari samaksāt. Ar šādu labdarības ideju sabiedrībā klajā nāca populārais mūziķis Džons Bon Džovi ar sievu Dorotiju. Ēstuvēs, kuras saucas «Soul Kitchen» (Dvēseles virtuves), darbojas brīvprātīgie, tostarp paši saimnieki. Pusdienās cilvēki var pasūtīt gluži kā restorānos kādu no piedāvātajiem ēdieniem un pēcāk samaksāt, ja ir iespēja... Tomēr, ja tev ir nauda, tu vari gluži pretēji - ziedot tik, cik vēlies: kaut vai par steiku samaksāt simtiem eiro, kas nonāks labdarībā! Šī vieta izteikti pievilina arī tūristus, kas noteikti šeit atstāj arī savus ienākumus. Tā ka - roka roku mazgā!



 
Foto: Instagram

Aktrises Skārletas Johansones Parīzes popkorni

Seksīgā aktrise Skārleta Johansone nekad nav slēpusi savu kaislību pret popkornu. Skārletas iemīļotākos popkornus ar parmezāna, Čedaras siera, trifeļu, kļavu sīrupa u.c. garšām iespējams nobaudīt Parīzē «Yummy Pop» popkorna pārdotavā.



 
Foto: Instagram

Aktrises Džesikas Bīlas romantiskais restorāniņš

«Mēs vēlējāmies atvērt vietu, kurp var aizvest bērnus vai... savu meiteni - romantiķi,» aktrise Džesika Bīla raksturo savu romantisko ģimenes restorāniņu «Au Fudge», kas atrodas Losandželosā. Restorāna koncepts ir izveidots ģimenēm ar bērniem vai arī sirdī romantiskām būtnēm, kurām vienmēr garšos kūciņas un patiks skaisti noformēts ēdiens!



 
Foto: Instagram

Hjū Džekmena kafijas veikaliņš, kur tigro kāda Etiopijas fermera pupiņu ražu

1999. gadā «Logan» zvaigzne Hjū Džekmens kopā ar sievu apceļoja Etiopiju un tur iepazinās ar kafijas pupiņu audzētāju Dukalē. Aktierim tik ļoti iepatikās kafijas pupiņu audzētāja pārliecība par savu biznesu un ļoti garšoja arī gardā kafija, ka viņš nolēma palīdzēt un atvēra kafijotavu Ņujorkā «Laughing Man Coffee», kurā tiek pasniegta kafija tikai no Dukalē audzētavas. Tur var iegādāties arī speciālo kafiju, kas saucas «Dukale`s dream».

#Repost @thehughjackman ・・・
When I get home - where else would I go?!! #NYC #AllBeHappy @livelaughingman

A post shared by Laughing Man Coffee & Tea (@livelaughingman) on


#TGIF

A post shared by Laughing Man Coffee & Tea (@livelaughingman) on

 
Foto: Instagram

Popdīvas Lēdijas Gāgas Itālija

Popdīva nekad nav slēpusi, ka vislabprātāk bauda picas un itāļu pastas, tāpēc tikai loģiski, ka viņa izlēma atvērt tieši itāļu virtuves restorānu. Pavisam netālu no Centrālparka vari paviesoties Lēdijas Gāgas itāļu restorānā «JOANNE TRATTORIA», kurā piedāvā arī dziedātājas personīgo vīnu izlasi «The Gaga Collection».

Gaga CD signing #joanne

A post shared by ? RL Tv ? (@theronshow) on


Gaga Chardonnay. Exclusively at Joanne Trattoria. ?? #joanne? #nyc

A post shared by Angel Love (@angellovef) on



 
Foto: Instagram, TVNET

Aktrises Evas Longorijas šiks un glamūrs

Aktrise Eva Longorija Holivudā jau kopš 2007. gada atvērusi restorānu - naktsklubu «Beso», kurā var baudīt izcilu virtuvi un izsmalcinātus kokteiļus. Tā kā Longorija ir izdevusi vairākas pavārgrāmatas, nav brīnums, ka restorāna ēdienkartes izveidē liela ietekme bijusi tieši saimniecei!


#besorestaurant #losangeles #hollywood #lmdvnacalifornia #ficaadica

A post shared by La Mia Dolce Vita (@bloglamiadolcevita) on

 
Foto: facebook, TVNET

Aktiera Raiena Goslinga tadžina

Kā izrādās, aktieris Raiens Goslings ir atvēris savu restorāniņu Beverlihilzā. Kā tu domā, kāda ir šī restorāna ēdienkarte? Marokāņu! Tā ir paša aktiera iecienītākā starp pasaules virtuvēm un atzinību gūst daudzu amerikāņu vidū. Laba izvēle, un darbojas jau kopš 2013. gada.

 
Foto: twitter.com

Čeninga Tatuma seksīgais restorāns

Vienalga, vai esi svētais vai grēcīgais, Tatuma restorāns tevi uzņems vienādi! Bārs - restorāns «Saints & Sinners» ir gan vieta, kur labi paēst, gan pavadīt nakti naktsdzīves virpulī.

 
Foto: Instagram, TVNET

Jay - Z sporta bāri

No Manhetenas un Bruklinas līdz Atlantai un Lasvegasai - visur ir pazīstams zīmols «40/40», viens no repera Jay-Z sporta bāriem. Lai gan koncepcijā tiek uzsvērts, ka šīs ir vietas, kur cilvēki aicināti vērot sporta pārraides, interjers vēsta ko citu.

#4040Club X #DUSSEFriday: @ciphasounds + @djbigbrooklyn

A post shared by The 40/40 Club (@the4040club) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu