Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Par hakeru upuri kļuvusi Amanda Seifrīda

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Tenku portāls TMZ ziņo, ka par jaunu hakeru upuri kļuvusi amerikāņu aktrise Amanda Seifrīda (Amanda Seyfried), kuras kailfoto nopludināti internetā.

Tiek ziņots, ka 31 gadus vecās «Mamma Mia!» aktrises privāti foto, tajā skaitā pāris kailfoto, kā arī kadrs, kur viņa redzama orāli apmierinām kādu vīrieti, publicēti vietnē ar nosaukumu «Celeb Jihad».

Šobrīd aktrises advokāti aktīvi cenšas panākt, lai fotogrāfijas no vietnes tiktu izdzēstas.

Šonedēļ minētajā lapā publicētas arī «Harija Potera» aktrises Emmas Vatsones (Emma Watson) personiskās fotogrāfijas, kas izzagtas no viņas telefona. Tiesa, Vatsones gadījumā tās ir pāris gadus vecas apakšveļas piemērīšanas bildes. «Ir nozagtas fotogrāfijas no drēbju piemērīšanas kopā ar stilistu pirms pāris gadiem. Tie nav kailfoto,» ārzemju mediji citē Vatsones pārstāvjus

Amanda Seyfried
Amanda Seyfried Foto: AP/Scanpix

Atgādinām, ka pagājušogad 18 mēnešu cietumsods piespriests Raienam Kolinsam, kas tika apsūdzēts vairāk nekā 100 «Google» un «Apple» kontu uzlaušanā laikā no 2012. gada novembra līdz 2014. gada septembrim. Liela daļa kontu piederēja tieši sieviešu dzimuma slavenībām - to vidū tādu pasaules zvaigžņu kā aktrises Dženiferas Lorensas, modeles Keitas Aptones, popmūziķes Rianas personīgie konti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu