Melānija Trampa. 5 lietas, ko jūs nezinājāt par ASV pirmo lēdiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

No kailfoto līdz vīnam un slepenam pusbrālim dzimtajā Slovēnijā. Lūk, piecas lietas, ko jūs nezinājāt par ASV pirmo lēdiju Melāniju Trampu (Melania Trump).

Lai arī Donalds Tramps (Donald Trump) gan pirmsvēlēšanu laikā, gan tagad, būdams ASV prezidenta amatā, katru dienu izceļas ar kādu kolorītu tvītu un regulāri manāms ziņu virsrakstos, viņa sieva Melānija Trampa ir nosacīti nemanāma. Par šo neapšaubāmi skaisto slovēnieti ir zināms visnotaļ maz. Kopš prezidenta inaugurācijas viņa ar savu 10 gadus veco dēlu Baronu mitinās Ņujorkā un pārcelties uz dzīvi Baltajā namā nemaz neraujas.

Protams, arī Melānijas vārds redzēts ziņu virsrakstos, īpaši pēc tam, kad viņa bija nokopējusi Mišelas Obamas runu. Uzstājoties ar uzrunu Republikāņu partijas konventā Klīvlendā, gandrīz vārds vārdā viņa citēja runu, kuru savulaik teikusi Mišela. Kāpēc Melānija nebija tik ļoti redzama pirmsvēlēšanu laikā, iespējams, saistīts ar viņas izcelsmi, proti, potenciālie Trampa konservatīvi noskaņotie vēlētāji varētu nebūt sajūsmā par Melānijas Austrumeiropas akcentu.

Varbūt viņai pašai pārlieku liela uzmanība nemaz nepatīk? Arī tas ir iespējams.

Noteikti turpmākos četrus gadus par Melāniju uzzināsim daudz jaunu detaļu, bet pagaidām piedāvājam piecas lietas, kuras par šo 46 gadus veco sievieti, iespējams, nemaz nezinājāt. Tas, ka Melānija ir Donalda Trampa trešā sieva, ka viņa vēl aizvien nedzīvo Baltajā namā un ka ir vienīgā pirmā lēdija, kas pozējusi kaila, ir zināms. Zināms arī, ka Melānija ir visai inteliģenta un brīvi pārvalda slovēņu, angļu, franču, serbu un vācu valodu.

Un, starp citu, Trampa pirmā sieva Ivana (Ivana Zelnickova) bija čehu modele un viņu laulībā ir piedzimuši divi dēli Donalds un Ēriks un meita Ivanka. 1993. gadā Tramps apprecējās otrreiz, un viņa sieva bija amerikāņu TV seja Marija Meiplsa (Marla Maples), viņu laulībā piedzima meita Tifānija. Laulībā ar Melāniju Donaldam Trampam ir dēls Barons.

Slovēņu reklāmā Melānija savulaik iejutusies prezidentes tēlā

Būdama 23 gadus veca, tolaik vēl Melānija Knausa kādā slovēņu reklāmā filmējusies, tēlojot prezidenti. Šī vizualizācija izrādījusies īpaši spēcīga, jo Melānija ir kļuvusi par ASV prezidenta sievu.

Melānijai Slovēnijā ir pusbrālis

Melānija piedzima un izauga Sevnicā - sociālistiskās Dienvidslāvijas rūpnieciskā pilsētā, kas izveidojusies pie dzelzceļa stacijas un atrodas stundas brauciena attālumā no tagadējās Slovēnijas galvaspilsētas. Viņas tēvs Viktors Knavs bija automehāniķis un, pirms apprecēja Melānijas māti, jau bija kļuvis par tēvu. Viņam ir dēls Deniss Cigelnjaks, ar kuru gan nekādus kontaktus viņš neuzturēja. Bet fakts paliek fakts - Melānijai Slovēnijā ir 50 gadus vecs pusbrālis.

Melānija mainīja uzvārdu

Strādājot par modeli Milānā un Parīzē, Melānija padarīja savu slovēņu uzvārdu labskanīgāku, pārtopot no Knavsas par Knausu.

Slovēnijā Melānijas vārdā nosaukts vīns

Slovēņi, protams, lepojas ar savu tautieti. Dzimtajā pilsētā Sevnicā pat iestājusies Melānijas mānija, kas piesaista tūristus no visas pasaules. Tam kā apliecinājums kalpo fakts, ka Sevnicā radīts vīns ar nosaukumu «Pirmā lēdija», kas maksā ne vairāk ne mazāk par 28 eur.

Vietējie vīndari zinot teikt, ka vīns nav stiprs, bet gan «tikpat maigs kā Melānija».

Viņa atteikusies Donaldam Trampam dot savu telefona numuru

Kad Tramps Ņujorkas modes nedēļas laikā 1998. gadā iepazinās ar Melāniju, viņš bija pazīstams kā donžuāns, valdonīgi skarbs Ņujorkas elites pārstāvis. «Kit Kat Club» tualetes telpā uz lūgumu iedot savu telefona numuru Melānija atbildēja noraidoši, jo zināja Donalda reputāciju. «Ja es viņam būtu iedevusi savu numuru, tad kļūtu vienkārši par viņa kārtējo sievieti, kurai viņš varbūt piezvanītu. Es gribēju zināt viņa nolūkus. Par vīrieti daudz pasaka, kādu telefona numuru viņš sievietei iedod. Darba? Man viņš iedeva visus savus personiskos telefona numurus,» intervijā izdevumam «Harper Bazar» stāsta Melānija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu