«Esi sveicināts, svešiniek!» Šī dīvainā multene kļuvusi par interneta hitu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par jaunāko dīvaināko interneta sensāciju kļuvis Losandželosā dzīvojošās animatores Kirstenas Lepores (Kirsten Lepore) radīts video ar nosaukumu «Hi, Stranger» («Sveiks, svešiniek»), kurā ar skatītāju sarunājas kails radījums ar apaļu galvu un vēl apaļāku pēcpusi, mierinošā balss tonī radot intīmas atmosfēras iespaidu.

«Sveiks, svešiniek. Sen neesam tikušies. Man tevis pietrūka. Tas nekas - tu vari skatīties uz manu dibenu. (..) Zini, reizēm ir tik grūti radīt lietas. Tas prasa tik daudz garīgās enerģijas, un es nogurstu. Es vēlos tikai sēdēt šeit un atpūsties kopā ar tevi,» ir dažas no frāzēm, kuras izskan video.

Māksliniece, kura piedalījusies kanāla «Cartoon Network» animācijas seriāla «Adventure Time» veidošanā, šo neparasto tēlu radījusi, iedvesmojoties no seriāla galvenā scenāriju rakstnieka Kenta Osborna zīmējuma kādā piezīmju lapiņā.

Tā balsi ieskaņojis animators Garets Deiviss. «Es zināju, ka viņš spēs notvert īsto toni dīvaini intīmajai, neērtajai bezdzimuma balsij, kuru meklēju,» animācijas tēmai veltītajai mājaslapai «Skwigly» stāstījusi Lepore.

Video skatītāju reakcijas ir krasi atšķirīgas - daži jūtas neērti, taču liela daļa apgalvo, ka neparastais tēls liek viņiem relaksēties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu