Slavenības ar šaušalīgu bērnību: māte nošauj tēvu, piedzima cietumā, zaga maizi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Šodien šīs slavenības ir mirdzošas zvaigznes Holivudas debesīs, tāpēc grūti noticēt, ka viņu bērnība ir bijusi tik melna un vardarbīga. Laikam jau taisnība vien ir, ka tas, kas mūs nenogalina, - stiprākus dara!

 
Foto: EPA/LETA

Šarlīze Terona (Charlize Theron): māte nogalina tēvu

Skaistās aktrises Šarlīnas Teronas bērnība pagājusi vardarbīgā ģimenē, kurā viņas tēvs alkoholiķis bieži rīkojis jandāliņus. Mazā Šarlīze cieta gan no fiziskas, gan emocionālas vardarbības. Visļaunākā viņas pieredze bija, piedzīvojot ģimenes traģēdiju, kurā viņas māte pašaizsargājoties izšāva uz tēvu nāvējošu lodi, raksta successstory.com. Māti attaisnoja, bet šo šausmu sekas vēl aizvien Šarlīzei rādās murgos un psiholoģiski neļauj veidot ģimeni.

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: AP/Scanpix

Džims Kerijs (Jim Carrey): bezpajumtnieku ģimene

Lai gan šobrīd komiķis Džims Kerijs ir viens no vislabāk atalgotajiem komiķiem, viņa bērnība pagāja, ik dienu badojoties un salstot. Kad viņa tēvs zaudēja darbu, ģimenei ilgu laiku nācās dzīvot bez savas mājvietas - dažādos furgonos un teltīs. Un tas bijis ne tajos karstākajos gada mēnešos.

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: AP/Scanpix

Aktrise Leitone Mīstere (Leighton Meester): marihuānas tirgotāju bērns

Piedzimšana narkotiku tirgoņu ģimenē skan vēl nevainīgi. Aktrise Leitone ir piedzimusi cietumā, par narkotikām notiesātai tirgotājai. Leitones māte - marihuānas tirgotāja vienmēr bija policijas mērķis. Vēl trakāk, arī viņas tēvs un māsa vēlāk tika notiesāti par šo pašu noziegumu. Tomēr Leitone neļāvās ģimenes iemītajam ceļam un izcīnīja pati sev veiksmīgu aktrises karjeru!

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Dilans Makdermonts (Dylan McDermott): tīnes un gangstera bērns

Aktierim ar ģimenīti ir īpaši «paveicies» - viņš piedzima 15 gadus vecai pusaudzei. Arī no tēva nebija sagaidāms īsta tēva plecs, jo viņš bija pilsētā pazīstams gangsteris. Vēl labāk - vēlāk izrādījās, ka arī viņš nav Dilana bioloģiskais tēvs.

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Repere Nikija Mināža (Nicki Minaj): zaga maizi, lai izdzīvotu

Dziedātāja Nikija Mināža vienmēr nav bijusi turīga, un bērnībā viņai tik ļoti trūka naudas, ka viņa veikalos zaga maizi, lai tikai varētu paēst.

Mināžai grūti runāt par to laiku, jo viņa nespēj aizmirst sajūtu, kāda ir, kad dodies gulēt un nespēj aizmigt, jo esi tik ļoti izsalkusi, ka viss, par ko domā, ir ēdiens.

Populārā mūziķe bērnībā piedzīvojusi vardarbīga un brutāla tēva audzināšanas metodes.

Mināža daudzus gadus cīnījās, lai tiktu pamanīta un spētu ar savu darbu nopelnīt naudu.

Foto: AP/Scanpix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu