Ak, Paltrova - tik iekārojama savās romantiskajās brīvdienās!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Aktrise, veselīga dzīvesveida eksperte Gvineta Paltrova dienas aizvada pavisam romantiskā gaisotnē, baudot sauli, okeānu un sava mīļotā uzmanību.

Aktrise romantiskās brīvdienas Meksikā pavada kopā ar savu draugu Bredu Falčuku. Abi pavada laiku sauļojoties, peldoties un baudot viens otra uzmanību. Gvineta savos 44 gados izskatās ļoti labā formā, ko pierāda šie foto, kuros viņa redzama divdaļīgā bikini. Melnais peldkostīms atklāj aktrises kopto un trenēto augumu, uz kuru nespēj neskatīties arī viņas draugs.

Pāris jau labu laiku domā par laulībām, viņi dzīvo kopā, uzticas viens otram, Felčaks iesaistās aktrises bērnu audzināšanā, pāra ikdiena atgādina mazas ģimenītes dzīvi, mīlnieki izlēmuši noformēt savas attiecības oficiāli. Arī Paltrovas bērnu tēvs, mūziķis Kriss Martins atbalsta savu bērnu māti, viņas lēmumu un priecājas, ka viņa atradusi savu laimi un bērniem būs mīlošs patēvs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu