Daiļā aktrise Lelde Dreimane sākusi kopdzīvi ar kolēģi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Savulaik panākumus guvusi kā modele, bet pēdējos gados veiksmīgi sevi apliecinājusi kā aktrise Dailes teātrī, daiļā Lelde Dreimane (27) jau kopš pagājušā gada rudens sākusi kopdzīvi ar savu kolēģi - aktieri Kasparu Zāli (32), raksta gan izdevums «Kas Jauns», gan «Privātā Dzīve».

Abi esot pazīstami jau kopš studiju gadiem Latvijas Kultūras akadēmijas Dramatiskā teātra aktiermeistarības fakultātē, taču tikai nesen abu starpā uzplauka mīla.

Taujāti, vai pāri kopā savedusi teātra skatuve, Lelde izdevumam «Kas Jauns» noslēpumainā balsī bilst: «Tā nevarētu teikt. Mūs kopā ir savedusi mīlestība.»

Abi šobrīd redzami uz vienas skatuves jaunākajā Dž. Dž. Džilindžera izrādē «Bannija Manro nāve». Pirms tam abi aktieri spēlējuši arī izrādē «Sliktie puiši».

Šis nav vienīgais Dailes teātra saldais pārītis. Nesen ziņojām, ka laulības ostā pagājušogad iestūrējuši aktrise Ieva Segliņa un Artūrs Krūzkops.

rebel #viņasmelolabāk #onset

A post shared by Lelde Dreimane (@leldedreimane) on



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu