«Spicā» meitene Mela B apsūdz vīru vardarbībā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Kas mīlējas, tas ķīvējas. Pēc desmit gadu ilgas kopdzīves izjukusi britu dziedātājas Melānijas Braunas, kas kļuva slavena kā meiteņu popgrupas «Spice Girls» dalībniece, un kino producenta Stīvena Belafontes (Stephen Belafonte) laulība. Kā izrādās, ģimenē, kurā aug arī trīs bērni, ne viss ir bijis kārtībā. Melānija apgalvo, ka vīrs ir despots un izrēķinājies ar viņu arī fiziski.

Britu tabloīdos šī šķiršanās ir viena no skaļākajām tēmām, un katru dienu tiek publicēti kādi jauni šokējoši fakti par Belafontes uzvedību.

Pati dziedātāja atklāti presei paziņojusi, ka visus šos gadus dzīvojusi kā ellē. Viņa vēlējusies šķirties jau sen, taču Belafonte viņai draudējis ar ieroci. «Viņš sita mani, lai es neaizmirstu, ka viņš ir galvenais,» tā 41 gadu vecā Melānija.

Izrādās, ka fiziska izrēķināšanās (reiz Belafonte greizsirdības lēkmē pārsitis Melānijai lūpu) nav vienīgais šķiršanās iemesls. Vīrs licis sievai nodarboties ar seksu trijatā un šajās rotaļās iesaistījis savas mīļākās. Nesen Mela esot uzzinājusi, ka vīram bijis romāns ar viņu meitas aukli - vācu izcelsmes blondīni Lorraine Gilles. Aukle pat gaidījusi Stīvena bērnu, bet Belafonte licis izdarīt abortu. Lai aukle par šo notikumu klusētu, viņš tai samaksājis prāvu kompensāciju. Tiesa, Loreinas māsa apgalvo, ka nekas tāds nav noticis.

Visīstākā ziepju opera...

Abiem ir kopīga meita Medisone, bet no iepriekšējām attiecībām dziedātājai ir meitas Feniksa un Endžela.

Šķiršanās dokumenti iesniegti pagājušomēnes, un šobrīd tiesa ir lēmusi, ka Belafonte nedrīkst tuvoties bērniem.

Sunday family dinner at our restaurant @serafinasunset yummy food always

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu