Krīze «Knicks» zvaigznes Karmelo Entonija ģimenē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Krīze «Knicks» zvaigznes Karmelo Entonija (Carmelo Anthony) ģimenē! Īsi pēc tam, kad Karmelo sieva La La Entonija izgāja sabiedrībā bez laulības gredzena, tāpat rīkojies arī Karmelo. Tas viss medijos nonācis tāpēc, ka izplatījušās baumas, ka Entonijs, kurš jau gandrīz septiņus gadus ir precējies, padarījis grūtu kādu striptīza dejotāju.

Kristapa Porziņģa komandas biedrs Karmelo ir jau bēdīgi slavens kā sportists, kurš izbraukuma spēlēs laiku pa laikam tiekas ar kādām sievietēm, kas nav viņa sieva. «La La ir precējusies, es ne,» šādi esot reiz izteicies Karmelo, paužot savu attieksmi pret laulībām.

Karmelo Entonijs un sieva La La Entonija
Karmelo Entonijs un sieva La La Entonija Foto: Reuters/Scanpix

Tenku portāls «TMZ» ziņo, ka La La jau ir izvākusies no abu kopīgā mitekļa un pāris dzīvo šķirti.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas «Knicks» spēlētāja oficiālie pārstāvji runas par dēku ar striptīza dejotāju nav komentējuši, bet «Page Six» no kāda sportista paziņas uzzinājis, ka tās ir tukšas baumas.

«Jā, viņš nav perfekts, bet bērns ar striptīza dejotāju nav taisnība,» anonīmā avota teikto citē «Page Six».

Karmelo un La La saderinājās pirms 13 gadiem. Pirms desmit gadiem pasaulē nāca abu dēls, un 2010. gadā viņi apprecējās.

Snowed in ☃️❄️⛄️

A post shared by LaLa (@lala) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu