Uzmini, par cik izsolē pārdeva Bovija matu šķipsnu vai populāra rakstnieka pelnus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Portāls pagesix.com apokopojis šā gada slavenību mantu sarakstu, kuru lielākā daļa izsolītas labdarības izsolēs. Un tās nav tikai kleitas vai ģitāras - šogad varēja nopirkt ari īpašus krēslus, Bovija matus un pat kāda slavena cilvēka pelnus!

 
Foto: Publicitātes foto

Mākslīgās skropstas un brilles

Slavenās ļaundares lomas filmā «100 un 1 dalmācietis» atveidotāja, aktrise Glena Klozesa savas optiskās brilles un mākslīgās skropstas pārdevusi kādā labdarības akcijā par 5000 dolāriem (4571,84 EUR).

Foto: REUTERS/Scanpix
 
Foto: Kadrs no video

Leģendārais Betmena tērps

Slavenais Betmena tērps, ko valkājis aktieris Maikls Kītons filmā «Betmens atgriežas», šogad pārdots par 41 000 dolāriem (37492,54 EUR).

 
Foto: AP/Reuters/Scanpix

Monro kleita prezidenta kungam

Slavenās Merilinas Monro kleita, kurā viņa dziedāja dzimšanas dienas apsveikuma dziesmu ASV prezidentam, šogad pārdota par 4,8 miljoniem dolāru.

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: Vida Press

Kapotes pelni

Rakstnieka, aktiera, producenta Trūmena Kapotes mirstīgo atlieku pelni, kas tiks izkaisīti gada lielākajās ballītēs, šogad nopirkti par 45 000 dolāriem (41110,38 EUR).

 
Foto: Reuters/LETA

Deivida Bovija matu šķipsna

Pāragri aizsaulē aizgājušā mūziķa Deivida Bovija matu šķipsna pārdota par 18 000 dolāriem (16444,15 EUR). To izdarījis kāds bijušais Madame Tussauds vaska figūru muzeja darbinieks, kurš bija palūdzis šo šķipsnu, lai varētu izgatavot perfekti atbilstošu parūku Bovija vaska figūrai.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

«Harija Potera» autores Roulingas krēsls

Dž.K.Roulinga kādā labdarības izsolē pārdevusi krēslu par 394 000 dolāriem (359944,17 EUR). Protams, krēsls ir īpašs, jo, tieši sēžot uz tā, rakstniece sarakstījusi Harija Potera grāmatu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu