Noskaidrotas pasaules 100 seksīgākās sievietes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Populārais vīriešu žurnāls «Maxim» šonedēļ publicējis pasaules skaistāko un seksīgāko sieviešu top 100. Jau ziņots, ka 1. vietā ierindojusies Boldvinu dinastijas pārstāve, 20 gadus vecā Stīvena Boldvina (Stephen Baldwin) meita Heilija Boldvina (Hailey Baldwin). Lūk, pārējās meitenes - aktrises, mūziķes, modeles, savas paaudzes balsis un vienkārši slavenības. Lai arī žurnāls nav daiļavas numurējis, mēs pieļaujam, ka pirmais desmitnieks varētu izskatīties šādi.

 
Foto: AP/Scanpix

10. Heilija Stenfīlda

20 gadus vecā aktrise un dziedātāja Heilija Stenfīlda (Hailee Steinfeld) ne tikai spilgti sevi parādījusi uz lielā ekrāna tādās filmās kā True Grit un Edge of Seventeen, bet veiksmīgi uzsākusi arī karjeru popmūzikā. Dziesma «Starving» ir viena no pēdējo mēnešu skanīgākajām popdziesmām.

Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: Reuters/ScanPix

9. Džanele Monē

31 gadu vecā, 1,52 cm garā eklektiskā R&B zvaigzne Džanele Monē (Janelle Monáe) pagājušogad apliecinājusi sevi arī kā aktrisi. Viņa redzama «Oskaram» nominētajās lentēs Moonlight un Hidden Figures.

Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: instagram/@jocechewbacca

8. Džoslīna Ču

24 gadus vecā islandiešu, kanādiešu, ķīniešu izcelsmes modele Džoslīna Čū pirmo atpazīstamību ieguva TV šovā «The Face». Šobrīd viņai «Instagram» seko jau gandrīz 300 000 cilvēku.

Foto: BuzzFoto.com
 
Foto: instagram/stellamaxwell

7. Stella Maksvela

Aktrises Kristenas Stjuartes jaunā mīla - modele Stella Maksvela (Stella Maxwell).

 
Foto: Reuters/ScanPix

6. Keitija Perija

32 gadus vecā dziedātāja Ketija Perija (Katy Perry) ir ne tikai izskatīga, bet arī ļoti turīga.

Foto: EPA/Scanpix
 
Foto: Reuters/ScanPix

5. Solanža Noulsa

Amerikāņu popmūzikas dīvas Bejonsē jaunākā māsa, R&B un neosoula dziedātāja Solanža Noulsa (Solange Knowles) pagājušogad izdeva vienu no kritiķu slavētākajiem albumiem «A Seat at the Table.

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: instagram/rosiehw

4. Rosija Hantingtone-Vaitlija

Bijusī modes nama «Victoria's Secret» modele, 30 gadus vecā Rosija Hantingtone-Vaitlija (Rosie Huntington-Whiteley) ir ne tikai slavena kā modele, bet bieži uz sarkanā paklāja kāpj ar savu vīru - asa sižeta filmu aktieri Džeisonu Stethemu (Jason Statham).

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: AP/Scanpix

3. Nina Agdāla

Dāņu modele Nina Agdāla (Nina Agdal) strādājusi ar «Calzedonia», «Playlife» u.c. modes zīmoliem, pirms plašāku ievērību guva, filmējoties slavenā ātrās ēdināšanas restorānu kompānijas «Carl's Jr.» burgeru reklāmā. Vēl plašāku - kad satikās ar amerikāņu aktieri Leonardo di Kaprio (Leonardo di Caprio)

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: instagram.com/hannahbjeter

2. Hanna Devisa

27 gadus vecā «Sports Illustrated» modele slavena arī kā amerikāņu beisbolista Derika Džitera sieva.

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: Reuters/ScanPix

1. Heilija Boldvina

Heilija Boldvina ir amerikāņu aktiera Stīvena Boldvina meita. Savu modeles karjeru viņa uzsāka 17 gadu vecumā, pozējot tādiem modes žurnāliem kā «Elle» un «Vogue». Heilija bijusi arī pazīstamā modes zīmola «Gucci» reklāmas seja.

Loģiski, ka Heilija ir redzama uz jaunā «Maxim» žurnāla vāka.

Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu