Sarunas ar Latvijas modes blogeriem: Vai tas ir sapņu darbs?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvien mulsinoša daudziem šķiet modes blogeru profesija – ko viņi īsti dara? Kā pelna? Vai tas maz ir darbs? Jā, tas patiesi ir darbs un, lai gan visi trīs blogeri, ar kuriem runājām, - Agnija Grigule, Alīna Kellere un Daniels Deksnis - ir sajūsmā par savu arodu, tas nebūt nav viegls un kuram katram pa spēkam. Piedāvājam trīs sarunas ar Latvijas spilgtākajiem blogeriem.

Agnija Grigule

Foto: No personīgā arhīva

Nu jau vairākus gadus milzu uzmanību un popularitāti izplenījusies modes blogere Agnija Grigule. Jau vairāk nekā 65 tūkstoši seko viņas «Instagram» kontam, kas blogošanu ir pārvērtis īstā darbā.

Alīna Kellere

Foto: Asya Belova

Par vienu no labākajām un populārākajām modes blogerēm Latvijā tiek uzskatīta Alīna Kellere, kurai ne mazāk svarīgs par «Instagram» kontu ir pašas blogs. Ikdienā Alīna reklamē produkciju, apģērbu un modes tendences, kas uzrunā viņu pašu. Un pat par lielu naudu nebūtu ar mieru mainīt savu profesiju.

Daniels Deksnis

Foto: No personīgā arhīva

Par vienu no stilīgākajiem Latvijas puišiem dēvētais Daniels Deksnis «Instagram» pasaulē darbojas salīdzinoši nesen, tomēr īsā laikā iemantojis lielu sekotāju skaita uzmanību. Lai gan blogošana nav Daniela pamatdarbs, jo daudz laika aizņem mācības, abas lietas viņam izdodas apvienot veiksmīgi un viņa «Instagram» sekotāji pastāvīgi var uzzināt par jaunumiem vīriešu skaistumkopšanas industrijā, modē un mūsdienīga jaunieša dzīvesstilā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu