Aktrise cenšas celt «Pludmales patruļas» reitingus šādi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu modele un aktrise Aleksandra Anna Dadario (Alexandra Anna Daddario) nolēmusi palīdzēt filmai «Baywatch» («Pludmales patruļa»), kura Ziemeļamerikas kinoteātros nav startējusi diez cik spoži, turklāt arī kritiķu atsauksmes ir iznīcinošas.

Zilacainā aktrise filmas pirmizrādē Berlīnē uz sarkanā paklāja kāpa elegantā žaketē un kleitā, taču bija piemirsusi uzvilkt krūšturi.

Foto: EPA/Scanpix

Šādi 31 gadu vecā daiļava, protams, riskēja, ka fotogrāfu acīm varētu atklāties kas vairāk, taču rezultātā nekas pikants nenotika, un aktrises faniem nekas cits neatliek, kā doties uz kino, lai sievietes seksapīlu baudītu uz lielā ekrāna.

Dadario kino karjeru kino sāka jau 16 gadu vecumā, tēlojot seriālā «All My Children». 2010. gadā uz lielā ekrāna viņa debitēja filmā «Pērsijs Džeksons un olimpieši: Zibens nolaupītājs» («Percy Jackson & the Olympians»).

Šobrīd viņa redzama filmā «Baywatch» («Pludmales patruļa»), kas balstīta uz tāda paša nosaukuma seriālu.

Oriģinālais seriāls «Baywatch» tika demonstrēts no 1989. līdz 2001. gadam

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu