Beāte Muška, modele, kurai Leonardo di Kaprio tā īsti nepatīk

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ne tikai basketbolisti, bet arī daiļas latviešu meitenes gūst panākumus ASV. Viena no tādām - aģentūras «Next Model Management» paspārnē strādājošā modele Beāte Muška, kura jau vairāk nekā divus gadus dzīvo un strādā Losandželosā.

Ikdienā viņa galvenokārt strādā interneta katalogiem. «Tas ir darbs, kas notiek teju katru dienu. Man ir savi pastāvīgie klienti, piemēram, Forever 21,» viņa stāsta intervijā žurnālam «SIN». Taču laiku pa laikam filmējas arī mūzikas klipos un piedalās pikantās fotosesijās. Piemēram, nesen viņa piedalījusies fotosesijā žurnāla «Playboy» šā gada marta/aprīļa numuram. Pati meitene gan atzīst, ka sākumā nemaz nezināja, ka bildes nonāks «Playboy» rīcībā.

Intervijā izdevumam 22 gadus vecā modele atzīst, ka laiku pa laikam aiziet arī uz kādu Holivudas ballīti, tiesa, būdama introverta, viņa nelabprāt bieži ballējas un iepazīstas ar jauniem cilvēkiem. Arī Holivudas siržu lauzējs Leonardo di Kaprio nav viņas gaumē. «Man šķiet, ka Leonardo di Kaprio ir teju visās ballītēs,» viņa saka.

Taujāta, vai aktieris nav mēģinājis ar viņu iepazīties, viņa atbild noraidoši. «Nē, man viņš īpaši nepatīk. Man tiešām ir sajūta, ka viņš ir visur, tāpēc viņu ieraudzīt nav liels pārsteigums. Bet ar modelēm viņš runā bieži...»

?

A post shared by Beāte Muška (@beatemuska) on

Well that was a fun 4 hours ? @kirstenjadeswim @jasonleeparry

A post shared by Beāte Muška (@beatemuska) on

More ?margarita's mmkay

A post shared by Beāte Muška (@beatemuska) on

Best weekend with my monkey ??

A post shared by Beāte Muška (@beatemuska) on

?? @bbdakota ✨ @ashleeroseboots?

A post shared by Beāte Muška (@beatemuska) on




KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu