7 slavenības, kuras tā arī nav pabeigušas skolu, bet pelna miljonus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kā izrādās, slavenību vidū ir ne mazums zvaigžņu, kas ir ne tikai pametušas augstskolu, bet pat nav pabeigušas vidusskolu. Uzmini, kuras tās ir, kas sava talanta vārdā ziedoja sēdēšanu skolas solā.

Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Ketrīna Zeta-Džonsa (47)

Ketrīna ar aktiermākslu nodarbojās jau no bērna kājas. Kad 14 gadu vecumā viņai piedāvāja filmēties TV, pusaudze izlēma, ka arī turpmāk vēlas mācīties tikai aktiermākslu. Skolas sols tika nomainīts pret mūzikla mākslas kursiem.

Foto: AFP/Scanpix
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Toms Krūzs (54)

Bērnību Krūzs ir pavadījis Kanādā, kur viņš saņēma baznīcas stipendiju, lai apmeklētu franču valodas seminārus. 14 gadu vecumā viņš saprata, ka filmēšanās kino ir viņa sūtība.

Foto: AP/Scanpix
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Drū Berimora (42)

Drū dzīvoja vētrainu dzīvesveidu. Jau 13 gadu vecumā viņa nokļuva rehabilitācijas klīnikā, un tad, protams, veselība kļuva svarīgāka par mācībām. Ar nepareizo dzīvesveidu Drū tika galā, bet tā arī vidusskolu nepabeidza. Bet meitenei, kura deviņu gadu vecumā saņēmusi Zelta Globusu, tas laikam arī nebija vajadzīgs.

Foto: EPA/Scanpix
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Raiens Goslings (36)

Raiens mācījās Ontārio skolā, bet, kad viņam apritēja 17 gadi, izlēma mēģināt sasniegt slavena aktiera karjeras virsotnes - līdz ar to Kanāda tika pamesta un jaunais Goslings meklēja laimi ASV. Viņam paveicās, jo viņu pieņēma Disneja klubā «Mikimauss», kur viņš kopā ar Britniju Spīrsu un Kristinu Agileru izkopa aktiermākslas dotības.

Foto: EPA/Scanpix
Foto: AP/Scanpix

Aktrise Kamerona Diaza (44)

Visu bērnību aktrise pavadīja Longbīčā, kur apmeklēja vietējo vidusskolu. Sešpadsmit gadu vecumā viņa parakstīja līgumu ar modeļu aģentūru, kas nepieļāva regulāru skolas apmeklējumu.

Foto: Reuters/ScanPix
Foto: AP/Scanpix

Aktieris Daniels Redklifs (27)

Daniels ir mācījies pat divās speciālās zēnu skolās - Saseksā un Londonā. Kad tika uzņemta Harija Potera pirmā daļā, Daniels vēl spēja apvienot mācības ar aktiermākslu, bet, kolīdz filma iznāca uz ekrāniem, dzīves ierastajā skolā vairs nebija un viņš to pameta, tā arī mācības neatsākot un sevi veltot kinematogrāfijai.

Foto: AP/Scanpix
Foto: Reuters/ScanPix

Modele Žizele Bundhena (36)

Kas to būtu domājis, ka pasaulē pelnošākajai modelei nav vidusskolas izglītības! Bet tas ir tikai loģiski, jo modeles karjeru meitene sāka 14 gados. Žizele ir pierādījums, ka arī bez izglītības var gada laikā nopelnīt 47 miljonus.

Foto: AP/Scanpix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu