«Maxim» pasaulē seksīgāko sieviešu topā iekļuvusi latviešu modele

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maija izskaņā Lielbritānijas vīriešu žurnāls «Maxim» tradicionāli paziņoja gada seksīgāko sievieti - šogad titulu saņēmusi amerikāņu modele Heilija Boldvina (Hailey Baldwin). Klajā laists viss 100 pasaulē seksīgāko sieviešu saraksts, kurā iekļuvusi arī latviešu modele Lana Zakocela.

Lana Zakocela ir 29 gadus veca latviešu modele - dzimusi Daugavpilī. «Maxim» ziņo, ka 16 gadu vecumā viņa pārcēlusies uz Lielbritāniju.

Līdz šim Lana strādājusi pārsvarā Eiropā un ASV. Pozējusi vairākiem prestižiem modes žurnāliem, kā arī 2017. gadā bijusi «Maxim» maija izdevuma vāka modele.

Latviešu modeles vārds «Maxim» 100 pasaulē seksīgāko sieviešu topā redzams blakus pasaulē slavenām modelēm, aktrisēm un dziedātājām. Topā iekļuvušas tādas pazīstamas sievietes kā TV šovu zvaigznes Kendala un Kailija Dženeres, modeles Krisija Tīgena un Adriana Lima, aktrises Alīsija Vilkandere, Emma Vatsone, Dakota Džonsone, Emma Stouna un citas.

Jau ziņots, ka topa pirmajā vietā šogad ierindojusies amerikāņu modele Heilija Boldvina.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu