Lorde par Teilori: «Tas ir kā draudzēties ar cilvēku, kam ir specifiskas alerģijas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/Rex Features

Jaunzēlandes popmūzikas sensācija Lorde (20) intervijā laikrakstam «The Guardian» nākusi klajā ar interesantu metaforu savai gadiem ilgušajai draudzībai ar amerikāņu popzvaigzni Teilori Sviftu, salīdzinot to ar kādu, kas cieš no autoimūnas slimības. Neko ļaunu viņa gan nebija domājusi, taču fanu reakcija sociālajos tīklos bijusi diezgan kritiska. Lorde jau paspējusi arī atvainoties.

Foto: Vida Press/Rex Features

Atgādinām, ka Sviftas un Lordes draudzība sākusies 2013. gadā, kad Svifta toreiz vēl uzlecošajai zvaigznei Lordei pēc kādas viņas uzstāšanās aizsūtīja ziedus. Pēc tam, kā Lorde izstāstījusi televīzijas raidījumu vadītājam Džimijam Falonam (Jimmy Fallon), abas meitenes satikušās uz kopīgu maltīti Ņujorkā.

Vēl nesen abas zvaigznes kopīgi nosvinēja Lordes 20 gadu jubileju. Teilore savā «Instagram» pat publicējusi publisku apsveikumu: «Paldies par mūziku, ko tu radi, par padomiem, ko dāvā, par domām, ko raisi, un par to, kā kopš tās dienas, kad satikāmies Ņujorkā, ēdām burgerus uz parka soliņa un mums uzbruka vāveres, esi padarījusi manu dzīvi skaistāku. Es. Tevi. Ļoti. Mīlu. Ella.»

Atgādinām, ka nule kā klajā nācis jaunais Lordes albums «Melodrama» (skat. recenziju).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu