«Dienvidparks» turpmāk atturēsies no jokiem par Trampu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Animācijas seriāls «South Park» («Dienvidparks») turpmāk atturēsies daudz jokot par ASV prezidentu Donaldu Trampu, paziņojis viens no seriāla veidotājiem.

Trejs Pārkers, kurš ierunā četrus no galvenajiem varoņiem, tostarp Trampa parodiju - skolotāju Garisonu, šādu lēmumu skaidroja ar nevēlēšanos, lai «Dienvidparks» pārvēršas par šovu, kas balstītos tikai uz ASV līdera izsmiešanu.

Intervijā laikrakstam «The Los Angeles Times» Pārkers sacīja, ka viņš un otrs seriāla autors Mets Stouns vēlas, lai seriāls, kuram šogad aprit 20 gadi, jaunajā sezonā atgriežas pie savām saknēm.

Pārkers atzina, ka seriāls iekritis tajā pašā slazdā, kur komēdiju šovs «Saturday Night Live», kļūstot par kaut ko līdzīgu telekanālam CNN, ko cilvēki ieslēdz, lai uzzinātu pēdējos jaunumus par Trampu.

Pārkers atklāja, ka jaunajā sezonā vēlas atgriezties pie seriāla saknēm un tā būtības, nevis atspoguļot to, ko Tramps izdarījis iepriekšējā dienā.

«Mēs droši vien varētu uzstādīt plakātus «Skatieties, ko mēs izdarīsim ar Trampu nākamajā nedēļā!» un tikt pie trakiem reitingiem. Bet man tas vienkārši nerūp,» sacīja Pārkers.

Viņaprāt, Tramps nav tīšuprāt smieklīgs, bet izmanto to pašu komiķa mākslu, kas tiek lietota šovos, proti, viņš ķeras pie ekstrēmā, lai izvilinātu reakciju no cilvēkiem, lai iegūtu atbalstu.

«Dienvidparkā» Garisona kungs ir kandidējis uz prezidenta amatu, solot uzbūvēt sienu, lai neielaistu valstī kanādiešus. Šīs sērijas nosaukums bija «Kur pazudusi mana valsts?». Nākamajās sērijās Garisona kungs cenšas izstāties no vēlēšanu cīņas, apjaušot, ka nav kvalificēts darbam prezidenta amatā, bet galu galā uzvar vēlēšanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu