Slavenais «Instagram kultūrists» ievadīts medicīniskajā komā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @1dayumay

Tenku portāls TMZ ziņo, ka 46 gadus vecā «Instagram kultūrista» Riča Pianas mājās Floridā atrastas 20 pudeles ar steroīdiem. Pagājušajā piektdienā 46 gadus vecais kultūrists saļimis draudzenes Šanelas Renī (Chanel Renee) acu priekšā. Šobrīd viņš atrodas medicīniskajā komā.

Lai kliedētu baumas par Pianas nāvi, Šanela Renī savā «Instagram» publicējusi ziņu, ka viņas mīļotais ir dzīvs, un aicināja par viņu lūgt.

Piana plašāku ievērību guvis pirms pāris gadiem - viņam ir iedvesmojošs «Instagram» foto blogs un «YouTube» kanāls. Ar svaru cilāšanu apsēstais vīrietis lielāko daļu sava mūža pavadījis sporta zālē, cilājot smagumus un audzējot muskuļus. Viņa lielākā «kaislība» ir steroīdu lietošana.

Kultūrismam Piana pievērsies, būdams pusaudzis, jau 11 gadu vecumā. 15 gadu vecumā viņš debitējis savās pirmajās sacīkstēs, tiesa, ne pārāk sekmīgi. Sasniedzis pilngadību, jauneklis sācis lietot steroīdus un dara to jau 28 gadus.

Šoreiz acīmredzot ar tiem mazliet pārspīlējis...

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu