Komiķis Kevins Hārts ziedo «Hārvija» upuriem, aicina citus rīkoties tāpat

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters

ASV komiķis Kevins Hārts ir apsolījis ziedot vētras «Hārvijs» upuriem Teksasas štatā un aicinājis citas slavenības izklaides industrijā sekot viņa piemēram.

Hārta aicinājums pirmdien izplatījās sociālajos medijos pēc tam, kad viņš iepriekšējā dienā bija paziņojis, ka ziedos 25 000 ASV dolāru, lai palīdzētu cilvēkiem Teksasā pēc vētras izraisītiem postošiem plūdiem.

Videoierakstā mobilajā lietotnē «Instagram» Hārts nosauca vārdā citas slavenības, tostarp Dveinu Džonsonu, Krisu Roku, Jay-Z, Bejonsi un Džastinu Timberleiku, un aicināja viņus ziedot.

Dziedātāja Bejonce und aktrise Eva Longorija, kas abas ir dzimušas Teksasā, lietotnē «Instagram» rakstīja, ka viņas lūgs Dievu par dzimto štatu.

«Teksasā viss ir lielāks, un tas ietver mūsu sirdis un spēju palīdzēt,» rakstīja Longorija.

Komiķe Eimija Šumera saviem sekotājiem lietotnē «Instagram» ieteica ziedot Sarkanajam Krustam, kas vāc naudu vētras upuriem.

Kantrīmūzikas zvaigzne Kriss Jangs solīja ziedot 100 000 dolāru, lai palīdzētu «Hārvija» upuriem, un aicināja citus piebiedroties.

«Hārvijs» piektdien sasniedza Teksasu kā ceturtās kategorijas viesuļvētra, taču sestdien tās spēks samazinājās līdz tropiskajai vētrai. Teksasas dienvidaustrumos turpinās šīs vētras atnestas lietusgāzes, izraisot postošus plūdus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu