Kobzons: «Kas attiecas uz Zadornovu... Jā, viņš mirst» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

«Kas attiecas uz Zadornovu... Jā viņš mirst. Mirst talantīgs mākslinieks,» par Mihaila Zadornova drīzu dzīves galu publiski intervijā portālam Dni.ru paziņojis viņa draugs, dziedonis Josifs Kobzons.

Zadornovam 2016. gadā diagnosticēts audzējs galvā. To apliecina arī Kobzons. Māksliniekam to diagnosticēja 2016. gada izskaņā, un viņš devās ārstēties uz Vāciju. Tur viņam veica visas vajadzīgās procedūras, ieskaitot ķīmijterapiju.

«Ukraiņi raksta, ka tāds liktenis gaida arī mani. Tas tieši jūs visus, neliešus, gaida un sagaidīs noteikti! Jūs esat amerikāņu marionetes. Viņi jums maksā, un jūs to atstrādājat, neieredzot savus tuvākos,» sadusmojies Kobzons, kurš arī sirgst ar vēzi. Kobzons ukraiņu satīriķus arī nodēvējis par «maitām».

Atgādinām, ka Zadornovs un Kobzons iekļauti arī Latvijas «melnajā sarakstā».

Krievijas mediji vēsta, ka arī ārsti nolaiduši rokas un atzinuši, ka Zadornova galvas vēzis nav ārstējams.

Tiesa, Zadornova ģimene nav komentējusi šos Kobzona izteikumus.

Pats 68 gadus vecais satīriķis Mihails Zadornovs vēl jūlijā atzina, ka viņa veselības stāvoklis uzlabojas un viņš pat strādā pie jaunas filmas «Reiz Amerikā jeb Īsta krievu pasaka».

Neskatoties uz viņa kritiskajiem izteikumiem par ASV un Eiropas Savienību, novēlam veselību satīriķim!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu