Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Nedēļas seksīgums slavenību «Instagram»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Kas var būt labāks par skaistas, seksīgas sievietes foto? Protams, SLAVENAS skaistas, seksīgas sievietes foto! Sociālie tīkli kļuvuši par nozīmīgu platformu slavenām aktrisēm, modelēm, popzvaigznēm, un katru nedēļu paparaci tiek aiztaupīts darbs, jo sievietes labprāt pašas eksponējas seksīgos bikini un pat bez apģērba vispār. Lūk, karstākie nedēļas slavenību foto no «Instagram» un «Twitter».

Modele Hloja Eilinga (Chloe Ayling), kura britu presē nesen nonāca saistībā ar kādu «nolaupīšanas» skandālu, savā «Instagram» publicējusi seksīgu melnbaltu kailfoto.

«Instagram» pusaudžu zvaigzne, 20 gadus vecā modele Aleksis Rena (Alexis Ren) nu jau kādu laiku ir izšķīrusies no sava drauga fotogrāfa Džeja Alvareza (Jay Alvarrez), ar ko apceļojusi pasauli, un iespaidos dalījusies ar sekotājiem. «Instagram» pēdējā laikā viņa sākusi publicēt īpaši kārdinošus foto. Ar ko gan tas saistīts?

It's 3:50 am and I gotta be at the airport at 5

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) on



?

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) on

Seksīgākā «Playboy» vāka modele Sāra Džīna Andervuda (Sara Jean Underwood) savā «Instagram» labprāt publicē pikantus, erotiskus foto. Lūk, viens no nesenākajiem.

I think this could go down as the best damn swimming hole ever. Don't you agree? ? by @partylikejzl

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on

Dziedātāja Alīša Kīsa savā «Instagram» publicējusi apakšveļas foto, kas izceļ viņas kuplās krūtis, piebilstot, ka viņas māte ir uzveikusi cīņu ar krūts vēzi. Ar šo foto viņa iedrošina visas sievietes iet pārbaudīt savu veselību.

Slavenā apakšveļas zīmola «Victoria's Secret» eņģelis Žasmīne Tūksa (Jasmine Tookes) publicējusi šādu erotisku, juteklisku foto.

Spa Day ??

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on

Savukārt pilnīgi ko pretēju (pretēju erotiskam un jutekliskam) publicējusi amerikāņu aktrise Meitlenda Vorda (Maitland Ward). Vērīgākie televīzijas skatītāji Vordu, iespējams, atceras no seriāla «Hameleonu rotaļas», kurā viņa no 1994. līdz 1996. gadam atveidoja Džesiku Foresteri.

Foto: no sociālajiem tīkliem
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu