Second Hand Teātris (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Otrdien, 27. jūlijā (plkst. 20:00), Takas dzejas vakarā pirmizrādi piedzīvos jaunās drūmā humora apvienības Second Hand Teātra jeb orgānu tirgus pirmais iestudējums Visu lietu izlietne.

Trupas mākslinieciskā vadītāja, kura nevēlas izcelt savu vārdu citu vidū, kādā intervijā ir teikusi: "Neviens no mūsu radošā kolektīva nekad nav apmeklējis teātri, taču mums ir ietekmīgi paziņas vajadzīgajās aprindās."

Drūmā humora apvienība Second Hand Teātris pazīstama arī ar daudziem citiem nosaukumiem - Mašrum-opera, Mazais Šausmu Teātris, Melnais teātris, Drūmais balagāns, Jaunais Kaktu teātris. Ņemot vērā apvienības neviendabīgo dabu, kolektīvs pagaidām stingri ir vienojies tikai par to, ka nosaukumam „it kā būtu jābūt”, un darbs pie tā tiek saspringti turpināts. Cerams, piecgades plāna izpildes beigās jau varētu būt manāmi sava veida rezultāti.

Šī apvienība veidota kā vieta, kur realizēt savas trakākās idejas, un pagaidām vēl aicina pievienoties cilvēkus no malas ar līdzīgām interesēm. Trupas galvenie darbības principi ir: kopība, jo sabiedrība ir zaudējusi savu veselumu; melnais humors, jo, tikai apzinoties savu niecību un mirstīgumu, mēs sākam izprast to, kas ir patiesi svarīgs, bet smiekli padara ikdienas problēmas nebūtiskas; mīlestība, jo tā pārvar prāta nospraustās robežas; un dzīvesprieks – spēja ieraudzīt skaisto jebkurā dzīves parādībā, nepieciešamība meklēt jaunas realitātes dimensijas un pārbaudīt, cik ērti jūtamies pašu prāta rāmjos.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu