Umka.lv jaunā izrāde "Control / Out of Control jeb 12(3D)ebils"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

27. augustā pl. 19 "Dirty Deal Teatro" izrāžu cikla "Lobotomijas spēlītes" ietvaros piedāvā radošās apvienības Umka.lv izrādi "Control / Out of Control jeb 12(3D)ebils", informē "Dirty Deal Teatro".

"Iekārtojieties ērti un esiet gatavi stāstam. Šis nebūs pārāk garš stāsts. Varbūt kādam tas liksies kā baisa pasaka. Vai jums patīk baisas pasakas? Man – nē. Vismaz man kādreiz tā likās. Tomēr mums reti ir iespēja darīt to, kas mums patīk. Galvenais, ko vajadzētu ielāgot jau no paša sākuma, - šī pasaka nav par jums."

„Control / Out of Control jeb 12(3D)ebils” ir stāsts par mūsdienu indivīda pozīciju moderno tehnoloģiju pasaulē.

Labprātīga tehnoloģiju atkarība, reālo dzīvi pamazām pārnesot uz virtuālo pasauli, un pakļaušanās TV reklāmu diktētajiem likumiem. Vai mēs tos kontrolējam, vai tie tomēr kontrolē mūs? Kurš galu galā ir noteicējs? Un vai tāds vispār ir?

„Lobotomijas spēlītes” ir kopīga platforma jaunajiem režisoriem, kur izmēģināt savas vistrakākās idejas, projekta pamatmērķis ir nevis galarezultāts, bet gan izpētes un iedrošināšanās process.

Arī skatītājiem, darbos, kas taps ar šā projekta nosaukumu, vajadzētu meklēt jaunas iespējas, kā skatīties, dzirdēt vai izjust teātri.

Radošā apvienība Umka.lv ir Latvijā unikāla, inovatīvas teātra formas iedzīvinātāja, kas ar minimālu valsts atbalstu Latvijā darbojas jau vairāk nekā piecus gadus. Umka.lv jau vairākkārt pierādījusi savu māksliniecisko kvalitāti gan Latvijas mērogā, gan vairākos starptautiskos festivālos. Umka.lv radošais spēks joprojām ir inovatīva domāšana un valoda, netradicionālu vizuālo formu meklēšana, sociāli ass skatījums, un tas viss latviešu teātrim neraksturīgā, skaudrā, visnotaļ melnā humora mērcē. Lai arī leļļu un video attiecības Umka.lv komandai nav jauns lauciņš, šī izrāde sola ko pilnīgi inovatīvu un neredzētu...

 Izrādes veidotāji

 Autori – Ģirts Šolis, Jānis Vuguls, Umka.lv.

Lomās – Armands Berģis, Ēriks Poņemeckis, Jānis Vuguls, Ģirts Šolis.

Teksti – Agnese Rutkeviča, Madara Rutkēviča, Jānis Vuguls.

Muzikālais noformējums, tehniskie risinājumi, video, scenogrāfija un režija – Ģirts Šolis.

Izrāde 27. augustā, 9. un 10. septembrī 19:00 neatkarīgajā teātrī „Dirty Deal Teatro”, Spīķeros, Maskavas ielā 12/k2.

Biļešu iepriekšpārdošana „Biļešu servisa” kasēs un www.bilesuserviss.lv no 19. augusta.

Biļešu cenas gan iepriekšpārdošanā, gan pirms izrādes teātra kasē 4 LVL.

Studentiem, skolēniem, pensionāriem (uzrādot apliecību) biļetes cena 2 LVL.

Vietu skaits ierobežots!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu