Teātra zelta fondam pievienojas Elvīra Baldiņa un Pāvils Šenhofs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Teātra zelta fonda 13 dalībniekiem svinīgi pievienojās vēl divi dalībnieki - bijusī Jaunatnes teātra aktrise Elvīra Baldiņa un Valsts Leļļu teātra bijušais mākslinieks Pāvils Šenhofs.

Lai godinātu spilgtas un nozīmīgas personības Latvijas teātra skatuves mākslā, kā arī sniegtu šiem cilvēkiem praktisku atbalstu, "Ģimenes aptiekas" un Latvijas Teātra darbinieku savienības (LTDS) dibinātajā Latvijas Teātra zelta fonda atbalsta programmā uzņemti jau 15 dalībnieki.

Teātra zelta fondā uzņemtie aktieri - Ņina Ņeznamova (no kreisās), Vera Valtere - Gribača un Kārlis Zariņš ar kundzi Regīnu.
Teātra zelta fondā uzņemtie aktieri - Ņina Ņeznamova (no kreisās), Vera Valtere - Gribača un Kārlis Zariņš ar kundzi Regīnu. Foto: LETA

Restorānā "Benjamiņš" "Ģimenes aptiekas" dāvanu kartes, vitamīni un dažādi uztura bagātinātāji tika pasniegti visiem fonda biedriem, bet tiem, kas veselības problēmu dēļ nevarēja ierasties, dāvana un sarkana roze tiks nogādāta mājās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu