Leons Briedis ar dēlu rada izrādi bērniem "Ferdinands Lieliskais" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Visā Latvijā zināmais dzejnieks seniors Leons Briedis un viņa dēls, daudzsološais jaunais dzejnieks un dramaturgs Adrians Briedis-Makovejs piedāvā Daugavpils teātrim brīnišķīgu muzikāli atraktīvu izrādi „Ferdinands Lieliskais” pēc poļu autora Ježija Kerna darba motīviem.

Izrāde visai ģimenei par sapņiem un dzīves realitāti, mēs taču katrs savos sapņos iztēlojam sevi par kādu citu – skaistāku, cēlāku, drosmīgāku, apburošāku par mums.

Foto: publicitātes

Komponists Valdis Zilvers (Nacionālais teātris) speciāli izrādei sarakstījis 15 dziesmas, kuras aktieri apguva vokālās pedagoģes Jeļenas Boreles vadībā. Scenogrāfa Ivo Folkmaņa atraktīvā karuseļa scenogrāfija, Aijas Daugules kustību režija, Ingrīdas Vancevičas jaunās kostīmu mākslinieces ekstravagantā debija. Arī režisora Harija Petrocka zināmā mērā debija, pirmo reizi veidojot izrādi bērniem-jauniešiem-ģimenei.

Lomās

Ferdinands - Egils Viļumovs

Saimnieks, priekšsēdētājs - Ivars Brakovskis

Melnais kaķēntiņš, Baložniece - Inese Ivulāne

Puķu pārdevēja, Takse - Maija Korkliša

Laikrakstu pārdevēja, Lilla de Parma, Ormane - Līga Korlaša

Sobbaks, Vārtsargs, Tipiņš, Jānis Jodiņš, Pinčers - Māris Korsiets

Oficiants, sekretārs, darbinieks - Viesturs Rencis

Radio (kundze), Sapņu fejiņa, Tipiņa, Klēpjsunīte - Karina Lučiņina

Sievietes balss, Mondraparada, Divzobe - Kristīne Veinšteina

Administrators, Buldogs, Policists - Ritvars Gailums

Direktore – Alda Krastiņa

Uz drīzu tikšanos Daugavpils teātrī – 2011.gada 3.martā plkst.12.00 un 4.martā plkst. 18.30 muzikāli atraktīvā pirmizrādē “Ferdinands Lieliskais”!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu