"Vadoņa" aktrise: nāksies atkal sevi pierādīt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šosezon Nacionālais teātris štatā uzņēmis sešus jaunus aktierus, tostarp arī dziedātāju Zani Dombrovsku, kura šopavasar pēc Kultūras akadēmijas absolvēšanas kļuvusi par diplomētu aktrisi.

"Sajūtas ir pavisam īpašas," neslēpj Zane, uzsverot, ka viņai pēc akadēmijas absolvēšanas ļoti gribējies nokļūt un strādāt tieši Latvijas Nacionālā teātra štatā. Aktrise arī atgādina, ka viņas sadarbība ar teātri ilgst jau vairākus gadus – viņa piedalījusies mūziklos "Adata", "Vadonis" un "Leo", kur režisori viņai uzticējuši galvenās sieviešu lomas.

"Izrādē "Karlsons, kas dzīvo uz jumta" spēlēju māsiņu Betu, esmu piedalījusies arī Ziemassvētku koncertā un Raimonda Paula jubilejas koncertā," Zane Dombrovska uzskaita līdz šim paveikto un smejot komentē kādam savam kolēģim teikto – statuss it kā nav tik būtisks; galvenais, lai netrūktu darba.

Egils Melbārdis un Zane Dombrovska mūzikla "Vadonis" mēģinājumā
Egils Melbārdis un Zane Dombrovska mūzikla "Vadonis" mēģinājumā Foto: LETA

"Kad uzzināju, ka tieku uzņemta štatā, man to gribējās salīdzināt ar attiecībām, kuras kādu laiku esmu kopusi, un nu man ir pateikts jāvārds," Zane filozofē, piebilstot – statusa maiņa viņai ir ļoti būtiska, dodot sajūtu – jā, es esmu vajadzīga.

Viņa labi apzinās, ka šis būs izšķirošais gads, kad nāksies sevi pierādīt, jo jaunuzņemtajiem aktieriem noteikts pārbaudes laiks līdz pavasarim – ja izrādes ar viņu piedalīšanos būs skatītāko starpā, jaunieši tiks paturēti štatā arī turpmāk.

Gan Zane, gan viņas kolēģi būs redzami jau šīs sezonas pirmajā jauniestudējumā – Valda Lūriņa iestudētajā dziesmu spēlē "Tikai tā!", kuras pirmizrāde paredzēta jau 2.septembrī. “Vēl man būs loma arī Ziemassvētku izrādē "Sudraba slidas", un nākampavasar noteikti piedalīšos komponista Zigmara Liepiņa mūziklā "Dorians Grejs", kas tiks iestudēta par godu komponista 60 gadu jubilejai," par saviem plāniem teic aktrise.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu