«Magic Dance Expo 2012» galā koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

6. maijā plkst. 18 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks starptautiskās dejas izstādes «Magic Dance Expo 2012» galā koncerts, informē pasākuma organizatori.

Pirmoreiz Latvijas dejas mākslas pasaulē uz vienas skatuves neredzētos un pārsteidzošos deju šovos uzstāsies spilgtākie un talantīgākie Latvijas un ārvalstu dejotāji, Latvijas popkultūras slavenības un TV sejas. Koncerta laikā tiks arī noskaidroti labākie un oriģinālākie deju šovi Latvijā.

Koncerta pirmajā daļā ar paraugdemonstrējumiem uzstāsies izstādes «Magic Dance Expo 2012» iepriekšējo dienu konkursu laureāti, bet otrajā daļā par tituliem un 5000 eiro balvu fondu cīnīsies Latvijas labākās deju grupas un sabiedrībā pazīstami cilvēki.

Foto: publicitātes

Koncertā piedalīsies deju grupa «Dzirnas», dejas teātra kompānija «Zvaigžņu aka», labākā Latvijas breika grupa «Camelot», kā arī deju studiju «Most Wanted», «Pro-x», «Kaprīze», «Soul of dance» un «StudioX1» dejotāji. Deju grupas koncertam veido arī oriģinālšovus kopā ar dīdžeju un modeli Markus Rivu, modeli Māru Kampernovu, TV sejām Māru Zālīti un Armandu Tripānu u.c.

«Mūsu mērķis ir dot impulsu jaunām idejām un nojaukt robežas starp deju un citiem mākslas izpausmes veidiem. Vēlamies uz vienas skatuves parādīt deju studiju un solomākslinieku jaunākos un neparastākos deju priekšnesumus apvienojumā ar citiem mākslas žanriem,» stāsta «Magic Dance Expo 2012» galā koncerta projekta vadītājs Oskars Šļakota.

Lai radītu interesi par deju un to popularizētu, ikvienam būs iespēja sekot līdzi mākslinieku gatavošanās procesam. Organizatori katru nedēļu ciemosies pie kādas no deju studijām un ar video un foto reportāžu palīdzību atspoguļos mēģinājumu procesu, dejotājus un piesaistītos māksliniekus, viņu sajūtas un emocijas, kā arī konkursos izspēlēs dažādas balvas un studiju deju abonementus.

Tam visam būs iespējams sekot līdzi «Magic Dance Expo 2012» galā koncerta mājas lapā www.magicconcert.lv. Koncerta biļetes pārdošanā – jau drīzumā.

Koncertu organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar producentu grupu «Piraija Event». Atbalsta – «Aldaris», «Jaunatnes deju organizācija», ISIC un klubs «Dstyle».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu