Izmēģini visdažādākos deju stilus!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / BT1

No 4. līdz 6. maijam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā starptautiskās dejas mākslas izstādes-festivāla «Magic Dance Expo 2012» laikā līdzās deju priekšnesumiem, šoviem un koncertiem varēs apmeklēt dažādu stilu deju nodarbības, kuras vadīs pasaulslaveni ārvalstu un pašmāju dejotāji un horeogrāfi, informē pasākuma organizatori.

Hip-hop, waacking, locking, popping, quick style, LA style, balles dejas un vēl un vēl... Ikviens neatkarīgi no dejošanas pieredzes aicināts apmeklēt deju nodarbības. Pasaules izklaides industrijā tādi vārdi kā Quick Crew, Legion-X, Peppito, Lemzo, Salas, King AUS komentārus neprasa, jo šie cilvēki veido horeogrāfiju un dejo kopā ar pasaules popmūzikas zvaigznēm, strādā Lielbritānijas, Francijas, ASV, Vācijas un citu valstu lielākajos televīzijas šovos un ir uzvarējuši nozīmīgākajos streetdance čempionātos un sacensībās. Izmantojiet iespēju mācīties pie labākajiem!

4. maijs

11.00–12.30 Quickstyle

Vada deju grupas QUICK CREW dejotāji (Norvēģija)

Deju grupa «Quick Crew» darbību sāka 2007. gadā Oslo, Norvēģijā. «Quick Crew» ir radījusi savu, nu jau pasaulē atzītu deju stilu Quickstyle. «Quick Crew» komandā ir trīs dejotāji, kas uzstājas un sniedz meistarklases visā pasaulē. «Quick Crew» dalībnieki jau trīs gadus aktīvi strādā kopā ar ierakstu kompāniju «Sony Music». «Quick Crew» ar saviem deju šoviem apceļojuši visus kontinentus, uzstājušies daudzās valstīs, dejojuši un trenējušies kopā ar lielu daļu pasaules «deju gigantu». Latvijā viesosies pirmoreiz!

«Magic Dance Expo 2012» apmeklētājiem nodarbība maksā Ls 15 (apmeklējot divas «Quick Crew» nodarbības – Ls 25). Papildu info: Anete Antrope (29366654, anete@jv.lv). «Quick Crew» savā nodarbībā plkst.11.00 un plkst.18.30 mācīs atšķirīgas dejas.

13.00–14.30 LA Style

Vada Juris Vasiļjevs (JV), mūsdienu deju horeogrāfs, «JVclubFanceCompany» vadītājs.

Profesionālo pieredzi guvis «Pineapple Dance Studio» (Londona), «Broadway Dance Center» (Ņujorka), Studio68 (Londona), Studio (Sanktpēterburga) un citur. Sadarbojies ar Alisi Ketneri jeb Fox Lima, Nikolaju Puzikovu, EDDY un DJ Gustavito, projektiem «OKartes akadēmija», «Dance off», «Mūsu zelta dziesma», Krievijas TV seriāliem «The Boss», deju grupu «Black, Brownie and the Blondes» (Nīderlandē), Norvičas deju koledžu Lielbritānijā un citiem. Pasniedzis deju meistarklases Lielbritānijā, Nīderlandē, Baltijas valstīs. «Magic Dance Expo 2012» apmeklētājiem nodarbība – bez maksas. Papildu info - Anete Antrope (29366654, anete@jv.lv).

16.00–18.00 Popping/locking

Vada Pepito un Lemzo no deju grupas «Legion X» (Francija)

Grupa «Legion X» pēdējo četru gadu laikā ir ieguvusi vairāk nekā 20 čempionu titulus dažādos deju konkursos visā pasaulē. Grupa ir seškārtēji Eurobattle čempioni un divkārtēji uzvarētāji šā brīža nozīmīgāko breakdance battle sacensību pasaulē «Red Bull BC One». Deju grupa «Legion X» ir vispasaules dejotāju apvienība, kurā apvienojušies labākie dejotāji, kas dejo breakdance, hip-hop, popping, locking un house dance. «Magic Dance Expo 2012» apmeklētājiem nodarbība maksā Ls 10.

18.30–20.00 Quickstyle

Vada deju grupas QUICK CREW dejotāji (Norvēģija)

Deju grupa «Quick Crew» darbību sāka 2007. gadā Oslo, Norvēģijā. «Quick Crew» ir radījusi savu, nu jau pasaulē atzītu deju stilu Quicstyle. «Quick Crew» komandā ir trīs dejotāji, kas uzstājas un sniedz meistarklases visā pasaulē. «Quick Crew» dalībnieki jau trīs gadus aktīvi strādā kopā ar ierakstu kompāniju «Sony Music». «Quick Crew» saviem deju šoviem apceļojuši visus kontinentus, uzstājušies daudzās valstīs, dejojuši un trenējušies kopā ar lielu daļu pasaules «deju gigantu». Latvijā viesosies pirmoreiz!

«Magic Dance Expo 2012» apmeklētājiem nodarbība maksā Ls 15 (apmeklējot divas «Quick Crew» nodarbības – Ls 25). Papildu info - Anete Antrope (29366654, anete@jv.lv). «Quick Crew» savā nodarbībā plkst. 11.00 un plkst. 18.30 mācīs atšķirīgas dejas.

5. maijs

11.00-20.00 Balles deju apmācība

Rīko Latvijas Sporta deju federācija. «Magic Dance Expo 2012» apmeklētājiem nodarbība ir bez papildu maksas.

6. maijs

11.00–12.00 Waacking

Vada KING AUS a.k.a. Ninja (ASV)

Šobrīd KING AUS ir ļoti pieprasīts un populārs pasaules nozīmīgākajos deju projektos! Viņa plašās zināšanas jazz, modern, hip-hop, popping, house, kā arī darbs Brodvejas teātros dod iespēju strādāt ar tādām pasaules līmeņa zvaigznēm kā Wayne Brady, Madonna, Jody Watley, Run DMC, Mc Light, Loreen, Snoop Dog un citi. Kopā ar savu tēvu Tajronu Proktoru, kas ir waacking izveidotājs, un ar savu deju kompāniju «The Imperial House of Waacking», AUS ir jauna ikona waacking pasaulē. KING AUS iesaistījies tādās filmās kā «Live To Dance», «Step Up 3D», «Japan Uniqlo Commercial», «Honor Deferred» un citās. «Magic Dance Expo 2012» apmeklētājiem nodarbība maksā 10 LVL.

13.00–14.00 Hip-hop

Vada Salas no deju grupas «Legion X» (Francija)

Grupa «Legion X» pēdējo četru gadu laikā ir ieguvusi vairāk nekā 20 čempionu titulus dažādos deju konkursos visā pasaulē. Grupa ir seškārtēji Eurobattle čempioni un divkārtēji uzvarētāji šā brīža nozīmīgāko breakdance battle sacensību pasaulē «Red Bull BC One». Deju grupa «Legion X» ir vispasaules dejotāju apvienība, kurā apvienojušies labākie dejotāji, kas dejo breakdance, hip-hop, popping, locking un house dance.

«Magic Dance Expo 2012» apmeklētājiem nodarbība maksā Ls 5.

15.00–16.00 Zumba Fitness

Rīko: Studio X1

Zumbas moto – ar mūziku un kustību pret nomāktību un sagurumu. Zumba ir Latīņamerikas iedvesmota deju fitnesa nodarbība, kas ar savu enerģiju un izklaides atmosfēru vairāk nekā 30 valstīs aizrāvusi vairāk nekā 10 000 instruktoru un gandrīz pusotra miljona regulāru dalībnieku nedēļā. Zumba apvieno latino mūziku un deju kustības dinamiskā, aizraujošā un efektīvā sistēmā. «Magic Dance Expo 2012» apmeklētājiem nodarbība ir bez papildu maksas.

17.00–18.00 Salsa

Rīko Studio X1

Salsa pasaulē jau daudzus gadus ir ļoti populāra, tāpat gadu gaitā ir radušies un tiek dejoti daudzi un dažādi salsas deju stili un veidi. Ikviens salsas dejojums ir individuāls, spontāns un brīvs no standartizētām un iestudētām kombinācijām. «Magic Dance Expo 2012» apmeklētājiem nodarbība ir bez papildu maksas.

18.30-19.30 Line Dance

Vada Iveta Kalniņa, starptautiski sertificēta instruktore, zvaigžņu klases «Regal» dejotāja un deju tiesnese. «Magic Dance Expo 2012» apmeklētājiem nodarbība ir bez papildu maksas.

Starptautiskā dejas mākslas izstāde «Magic Dance Expo 2012» Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks no 4. līdz 6. maijam. Trīs dienu laikā Ķīpsalā notiks visdažādāko dejas stilu sacensības un konkursi, kuros sacentīsies gan profesionāļi, gan amatieri, gan bērni. Visas izstādes dienas notiks šovi, paraugdemonstrējumi un deju izrādes. Ķīpsalā tiks prezentēts arī viss nepieciešamais dejošanai – visdažādāko deju stilu tērpi, apavi un kosmētika dejotājiem. Deju skolas un studijas prezentēs savas apmācību programmas.

Vairāk par projektu - www.magicdanceexpo.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu