Ziedonis un Jaunatnes teātris «Viņi ir manējie»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

11. maijā plkst. 15.00 Eduarda Smiļģa Teātra muzejā (Eduarda Smiļģa iela 37/39, Rīga) notiks piemiņas pēcpusdiena «Viņi ir manējie».

«Viņi ir manējie», tā 1974. gada nogalē pēc iestudējuma «Kurzemīte» noskatīšanās par Jaunatnes teātra jaunajiem aktieriem teica Imants Ziedonis. Dzejnieka atzinības vārdi, viņa īpašā, labvēlīgā un sirsnīgā attieksme pret «Kurzemītes» režisoru Jāni Vītoliņu un aktieriem iedvesmojusi un sildījusi uzveduma «Kurzemīte» ansambli daudzu gadu garumā.

Imanta Ziedoņa piemiņas mēnesī bijušā Jaunatnes teātra aktieri atcerēsies «Kurzemītes» fragmentus, dalīsies atmiņās par iestudējumu un Imantu Ziedoni.

Piedalās: Enriko Avots, Inta Bankoviča, Dina Kristīne Bitēna, Ivars Brakovskis, Maija Eglīte, Alda Krastiņa, Aldis Kusiņš, Rūdolfs Plēpis, Dace Priede, Lenvija Sīle, Atvars Sirmais, Ārija Stūrniece, Ilga Tomase, Egīls Valčs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu