Ķesteris, Doveika, Siliņš un Daudziņa: «Gribu bērnu!» (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lai arī teātra sezona tuvojas noslēgumam, izrāžu apvienībā «Panna» top jauna izrāde ar intriģējošu nosaukumu - «Gribu bērnu!». Tā būs pozitīva un muzikāla vasaras izrāde, ko tās veidotāji nodēvējuši par juteklisku komēdiju normāliem cilvēkiem jeb demogrāfisko sprādzienu divās daļās.

Saule un ziedošie kastaņi vairs nespēj noturēt mēģinājumu telpās pat tik aizņemtus aktierus, kā Ģirtu Ķesteri, Maiju Doveiku, Zani Daudziņu un Aldi Siliņu. Viņi šobrīd kopā rada jaunu vasaras izrādi, un

par mēģinājumu vietu šajās dienās noder košais pilsētas parka zāliens.

Jaunā izrāde «Gribu bērnu!» būs skatāma vasarā, septiņu pilsētu brīvdabas estrādēs, un tās iecere ir pulcēt skatītājus, lai kopā radītu pozitīvas emocijas, rosinātu sabiedrību aktīvāk iesaistīties demogrāfiskās situācijas uzlabošanā, uzdrošinātos pieņemt lēmumus un domāt par labo.

Līdzās lieliskajam aktieru sastāvam izrādes radošajā komandā darbojas režisors Juris Rijnieks, scenogrāfs Ivars Noviks, komponists Niks Matvejevs un pats galvenais – Gunta Kalniņa un Inta Bernova, izrādes autores, kuras plašākai skatītāju auditorijai pazīstamas kā televīzijas seriāla «Ugunsgrēks» scenāristes.

Izrāde būs skatāma vasarā brīvdabas estrādēs – Jēkabpilī (21. jūlijā), Bauskā (27. jūlijā), Madonā (4. augustā), Talsos (10. augustā), Tukumā (17. augustā), Saldū (18. augustā), Saulkrastos (24. augustā).

Par «Pannu»

Izrāžu apvienība «Panna» pirmo reizi veido izrādi brīvā dabā. Tūkstošiem skatītāju visā Latvijā jau iepazinuši «Pannas» stand-up izrādes «Tētis» (Ainārs Ančevskis), «Tāda es esmu» (Zane Daudziņa), «Puse no sirds» (Zane Daudziņa, Aldis Siliņš), «Līgavainis» (Lauris Dzelzītis), kas likušas skatītājiem izjust prieka un jautrības visaugstākās virsotnes gandrīz visos kultūras centros Latvijā, kā arī priecējušas tautiešus, viesojoties Īrijā un Zviedrijā. Nu pienācis laiks doties brīvā dabā – vasarā.

Vairāk informācijas par izrādēm: www.pannasteatris.lv

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu