Improvizācijas šovs «Spiediens» sāk sezonu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Improvizācijas šovs «Spiediens» septembrī atgriežas uz skatuves, solot vēl vairāk pārsteigumu un smieklu. Teātris pagājušo sezonu pavadīja aiz aizvērta priekškara un turpināja izkopt improvizācijas prasmes, lai jaunajā sezonā humora gardēžus izklaidētu ar tīkamu šovu programmu.

«Lai arī neuzstājāmies publiski, ļoti strādājām, gatavojāmies jauniem izaicinājumiem, lai atkal tiktos ar mūsu draugiem - Jums», tā apvienības producents Krišjānis Caune.

Apgūt jaunas prasmes, redzēt improvizāciju citā mērcē, lai dalītos ar kolēģiem Latvijā, uz Pasaules labāko improvizatoru skolu The Second City (ASV, Čikāga) devās Spiediens pamatsastāva aktieris Kaspars Breidaks.

Tāpat Spiediens pārstāvēja Latviju starptautiskajā improvizācijas festivālā Finland International Improv Festival 2013 Somijā, kur apguva meistarklases un starp 12 profesionālām, augsta līmeņa improvizatoru trupām no dažādām valstīm izcīnīja 2.vietu, piekāpjoties tikai slavenajiem beļģu profesionāļiem BIL.

Jaunajā sezonā šova formāts tiek saglabāts līdzīgs kā iepriekš – improvizācijas

skeči, kas izceļ skatītājus no ikdienas rutīnas, pārsteidzot ar spontanitāti un humoru

. Tomēr jauninājumus Spiediens būs sarūpējis gana daudz un kā viens no tiem - jauna talanta - Sandas Aleknavičas pievienošanās aktieru pamatsastāvam.
«Man Spiediens vienmēr ir bijis kā etalons improvizācijā un šobrīd esmu viena no viņiem, ar ko ļoti lepojos. Redzu darba apjomu, kas jāiegulda katram šovam, lai tas būtu kvalitatīvs un baudāms, bet esmu tam gatava!», tā Sanda par jauno sezonu.

Foto: publicitātes

Kopā ar pamatsastāva aktieriem, šovos uz skatuves pabijuši arī tādi īpašie viesi, kā Jānis Jubalts (mūziķis no grupas «Prāta Vētra»), Elīna Doļģe (TV seja), Kārlis Streips (žurnālists), Aina Poiša (psihologs, TV seja), Pauls Timrots (autožurnālists, radio balss), Olga Rajecka (dziedātāja) un citi.

Arī sezonas atklāšanas šovā, kas notiks jau 12.septembrī klubā Godvil (Rīgā, Brīvības gatvē 214B), gaidāms kolorīts viesaktieris – pašmāju hip-hop mūzikas karalis – GACHO!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu