Jautra un asprātīga dejas izrāde «Barčiks» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Līdz pat maijam visiem dejas mākslas cienītājiem vēl ir iespēja noskatīties horeogrāfa un deju studijas «Dzirnas» vadītāja Agra Daņiļeviča veidotu programmu «Barčiks».

Atzīmējot Agra Daņiļeviča 50 gadu jubileju, 2013.gada 26.oktobrī «Dzirnu» deju skolas telpās Agra dzimšanas dienas viesus priecēja «Dzirnu» profesionālais dejotāju sastāvs. Izklaides programmu veidoja jauni un ne tik jauni deju numuri, kas siltā un mājīgā atmosfērā skatītājiem ļāva atpūsties, priecāties un svinēt kopā ar dejotājiem un pašu galveno šīs programmas veidotāju – Agri Daņiļeviču. Iedvesmojoties no skatītāju atsauksmēm, tika lemts šo programmu papildināt un izveidot izrādi, ko rādīt plašākai auditorijai un vest pie dejas mīļotājiem arī ārpus Rīgas.

Horeogrāfs atzīst: «Izrāde ir jautra, asprātīga. Esmu pārsteigts par saviem dejotājiem un to humora dzirksti, ko viņos atklāju, šo izrādi veidojot. Man ir liels prieks, ka,

strādājot pie šīs izrādes, izdevās savienot pilnīgi dullas un šķietami neapvienojamas lietas.

«Barčikā» apvienotas dažādas deju tehnikas un žanri – rokenrols, nopietni un ne tik nopietni tango, tautasdeju un baleta elementi, kā arī baroka laika vēsmas. Jāsaka, ka «Barčika» kokteili veido ārkārtīgi dažādas komponentes, kas kopā veido aizraujošu un asprātīgu dejas izrādi. Tieši pateicoties šiem kontrastiem, izrāde ir ieguvusi savu gaisotni un vienreizību.»

Koncerttūres «BARČIKS» datumi:

8. februāris - Tukums

22. februāris - Pāvilosta

23. februāris - Talsi

1. marts - Valmiera

2. marts - Ventspils

8. marts - Kandava

9. marts - Jelgava

16. marts - Ērgļi, Līgatne

21. marts - Līvāni

22. marts - Preiļi

23. marts - Viesīte

29. marts - Balvi

30. marts - Gulbene

4. aprīlis - Cēsis

5. aprīlis - Ainaži

6. aprīlis - Bauska

12. aprīlis - Priekuļi

13. aprīlis - Krustpils

19. aprīlis - Aizpute

20. aprīlis - Daugavpils

21. aprīlis - Varakļāni

25. aprīlis - Dundaga

26. aprīlis - Kolka

27. aprīlis - Madona

3. maijs - Saldus

4. maijs - Dobele

Sīkāka informācija www.bilesuparadīze.lv

Foto: publicitātes



Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu